LEER DE BESTE MAKE-UP TECHNIEKEN!

Leer de beste make-up technieken!

Heb jij altijd al eens willen leren hoe je op een eenvoudige manier je make-up mooi kunt aanbrengen? Of wil je juist leren hoe je je eigen make-up voor een specifieke gelegenheid kunt doen? Wij leren het je allemaal tijdens één van onze masterclasses!

Make-up Masterclass

Tijdens een make-up Masterclass leer je alle ins & outs over make-up van onze make-up artists! Binnen een tijdsbestek van circa 1,5 uur zul jij jouw favoriete make-up look bij jezelf kunnen creëren. Heb je juist een specifiek onderwerp waar je meer over wilt weten en leren? Geef dit dan aan! Dit is jouw moment om te stralen!

De make-up Masterclass is te boeken voor maximaal 3 personen en de kosten bedragen €60 per persoon, waarbij je de €60 tijdens de Masterclass terug ontvangt als shoptegoed! Zo ga je nooit met lege handen naar huis!

Groepsworkshop

Wil je liever de beste make-up technieken leren met je vriendinnen, collega’s of familie? Wij bieden ook een groepsworkshop aan voor maximaal 10 personen! Dit is superleuk om te doen als vrijgezellenfeest of als uitje! Naast dat je de beste make-up technieken leert met je naasten, heb je ook een gezellige dag!

De groepsworkshop is te boeken voor minimaal 5 personen en de kosten bedragen €60 per persoon waarbij je €40 shoptegoed ontvangt! Super leuk als je het cadeau geeft aan jouw geliefden!

Make-up afspraken

Wist je dat wij overigens niet alleen Masterclasses geven, maar ook te boeken zijn voor make-up afspraken? Zo kun je ervoor kiezen om een volledige dag- of avond make-up te boeken of juist jouw bruidsmake-up door ons te laten doen! Geniet van een heerlijk kopje thee terwijl wij jou zullen laten stralen!

Boeken

Wil je één van onze make-up Masterclasses boeken? Bel dan jouw favoriete INGLOT winkel en vraag naar de beschikbaarheid.

INGLOT Veenendaal: 0318-769 286

INGLOT Utrecht: 030-737 0762