Cursus Make-up Artist

Heb jij er altijd al van gedroomd om make-up artist te worden? De 10-weekse cursus Make-up Artist van INGLOT is de perfecte plek om de basis van visagie te leren en te kunnen starten als professionele make-up artist. De cursus wordt gegeven door onze ervaren docenten en bevat uitgebreid lesmateriaal waarin verschillende onderwerpen behandeld zullen worden. De cursus is voor iedereen toegankelijk, ervaring is niet vereist.

Wat kun je verwachten?

Tijdens de 10-weekse cursus leer je de basis van de visagie: van kleuranalyse tot hygiëne en van natuurlijke dag make-up tot editorial of catwalk make-up. Tijdens iedere les behandelen we zowel theorie als praktijk en krijg je een opdracht mee naar huis die we de volgende les bespreken. Aan het einde van de cursus leg je een examen af. Hierbij wordt van je examenopdracht ook een portfoliofoto geschoten. Na succesvol afronden van het examen ontvang je van ons een certificaat en ben je klaar voor je start als make-up artist! Je zal hierna ook toegevoegd worden aan ons PRO bestand waarmee je al jouw favoriete INGLOT producten met 30% korting kan bestellen.De cursus omvat onder andere de volgende onderdelen:

- Skin & Skincare
- Hygiëne richtlijnen
- Geschiedenis van make-up
- Verschillende basis make-up technieken
- Dag en Avond make-up
- Bruidsmake-up
- Make-up voor de rijpere huid
- Catwalk & Editorial make-up

Praktische informatie

Duur & locatie
De cursus duurt 10 weken en start op 1 september 2022. De lesdagen zijn op donderdag van 12:00 uur tot 17:00 uur, waarvan je 4,5 uur les hebt en 30 minuten pauze. Het examen vindt plaats op 17 november. De cursus heeft ook een thuisstudielast van gemiddeld 3 uur per week.
De cursus heeft plaats voor maximaal 10 cursisten. 

Kosten
De kosten voor de cursus bedragen €1.250,-* excl. make-up pakket**. Hierbij heb je de keuze uit een basis of luxe make-up pakket:
- Basis make-up pakket: €250,-
- Luxe make-up pakket: €500,-

Wil je ook graag een professionele kwastenset aanschaffen? Deze hebben wij beschikbaar voor €60,-

*De cursus mag in twee termijnen betaald worden 
**Aanschaf make up pakket voor cursus verplicht

Extra’s
- Tijdens de cursus ontvang je 20% korting op alle INGLOT producten
- Na succesvol afronden van de visagie cursus word je ingeschreven in ons PRO account, waarmee je met 30% korting je INGLOT producten kan bestellen
- Portfoliofoto welke je digitaal aangeleverd krijgt.

Inschrijven

Om je in te schrijven kun je een mail sturen naar info@inglotbenelux.nl met als onderwerp ‘Inschrijving cursus’ en de volgende informatie:

- Naam
- Telefoonnummer
- Keuze make-up pakket

Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen om je inschrijving te voltooien!