Visagie cursus

 

visagie cursus

''Het was een hele fijne sfeer, goede ervaring en een super goede en leuke docent!'' - cursist 2023

Visagie cursus
Heb jij er altijd al van gedroomd om make-up artist te worden? De 10-weekse visagie cursus van INGLOT is de perfecte plek om de basis van visagie te leren en te kunnen starten als professionele visagist! De cursus wordt gegeven door onze ervaren docenten en bevat uitgebreid lesmateriaal waarin verschillende onderwerpen behandeld zullen worden. De cursus is bedoeld voor beginners en perfect wanneer je een kap of schoonheidssalon hebt en graag bruidsmake-up en/of andere opdrachten wilt gaan aannemen.

Na deze opleiding zal je in staat zijn om zelfstandig deze opdrachten te verrichten.

Wat kun je verwachten?
Tijdens de 10-weekse visagie cursus leer je de basis van de visagie: van kleuranalyse tot hygiëne en van natuurlijke dag make-up tot editorial of catwalk make-up. Tijdens iedere les behandelen we zowel theorie als praktijk en krijg je een opdracht mee naar huis die we de volgende les bespreken. Aan het einde van de cursus leg je een examen af. Na succesvol afronden van het examen ontvang je van ons een certificaat en ben je klaar voor je start als make-up artist! Je zal hierna ook toegevoegd worden aan ons PRO bestand waarmee je al jouw favoriete INGLOT producten met 35% korting kan bestellen.

Tijdens de visagie cursus geniet je ook al van een studentenkorting op onze producten.

 De cursus omvat onder andere de volgende onderdelen:
- Skin & skincare
- Hygiëne richtlijnen welke belangrijk zijn voor de professional in het werkveld
- Ondertonen en kleurmatchen
- Verschillende basis make-up technieken
- Dag- & avond make-up
- Bruidsmake-up
- Make-up voor de rijpere huid
- Catwalk & Editorial make-up

Praktische informatie

Duur & locatie
De cursus duurt 10 weken en vindt plaats op donderdag.

De cursus heeft ook een thuisstudielast van gemiddeld 2 uur per week.

De cursus heeft plaats voor maximaal 10 cursisten en wordt in het Nederlands gegeven. Locatie: Veenendaal centrum. 

Kosten
De kosten voor de visagie cursus bedragen €1.500,-* incl. Start make-up pakket. Hiermee kan je zowel in de lessen als thuis werken, ook staat ons volledige assortiment tot je beschikking om te gebruiken tijdens de lessen, zodat je leert met verschillende texturen en materialen te werken.
Wil je ook graag een professionele kwastenset aanschaffen? Deze hebben wij beschikbaar voor €60,-. Het werken met meegebrachte eigen kwasten is ook mogelijk.

*De cursus mag in twee termijnen betaald worden

Extra’s
- Tijdens de cursus ontvang je een studenten korting op alle INGLOT producten
- Na succesvol afronden van de visagie cursus word je ingeschreven in ons PRO account, waarmee je met 35% korting je INGLOT producten kan bestellen

Inschrijven
Om je in te schrijven kun je een mail sturen naar helene@inglotbenelux.nl met als onderwerp ‘Inschrijving cursus’ en de volgende informatie:
 Naam
 Leeftijd
 Telefoonnummer

Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen om informatie te geven over de beschikbaarheid en evt. je inschrijving te voltooien! 
Ook voor eventuele vragen over de cursus kan je mailen naar dit adres.