Visagie opleiding

Heb jij er altijd al van gedroomd om make-up artist te worden? De 10-weekse visagie opleiding van INGLOT is de perfecte plek om de basis van visagie te leren en te kunnen starten als professionele make-up artist. De opleiding wordt gegeven door onze ervaren docenten en bevat uitgebreid lesmateriaal waarin verschillende onderwerpen behandeld zullen worden. Voor iedereen toegankelijk, ervaring is niet vereist!

Wat kun je verwachten?

Tijdens de 10-weekse visagie opleiding leer je de basis van de visagie: van kleuranalyse tot hygiëne en van natuurlijke dag make-up tot editorial of catwalk make-up. Tijdens iedere les behandelen we zowel theorie als praktijk en krijg je een opdracht mee naar huis die we de volgende les bespreken. Na het volgen van alle lessen leg je een examen af. Hierbij wordt van je examenopdracht ook een portfoliofoto geschoten. Na succesvol afronden van het examen ontvang je van ons een certificaat en ben je klaar voor je start als make-up artist! Je zal hierna ook toegevoegd worden aan ons PRO bestand waarmee je al jouw favoriete INGLOT producten met 30% korting kan bestellen. De visagie opleiding omvat onder andere de volgende onderdelen:

- Skin & Skincare
- Hygiëne richtlijnen
- Geschiedenis van make-up
- Verschillende basis make-up technieken
- Dag en Avond make-up
- Bruidsmake-up
- Make-up voor de rijpere huid
- Catwalk & Editorial make-up

Praktische informatie

Duur & locatie
De opleiding duurt 10 weken en start op 2 februari 2023. De lesdagen zijn op donderdag (in de voorjaarsvakantie op 2 maart zal er geen lesdag zijn). De opleiding wordt gegeven in Veenendaal. Je hebt de keuze om de opleiding te volgen op de volgende tijden:

- van 13:00 uur tot 16:00 uur (VOL)
- van 17:00 uur tot 20:00 uur.

Het examen vindt plaats op 13 april. Er is ook een thuisstudielast van gemiddeld 3 uur per week. Bij vragen is ondersteuning van de docenten mogelijk.
De visagie opleiding wordt gegeven in een kleine setting waardoor je de volledige aandacht van onze INGLOT docenten krijgt.

Kosten
De kosten bedragen €1.500,-* incl. make-up pakket t.w.v. €370.

Wil je ook graag een professionele kwastenset aanschaffen? Deze hebben wij beschikbaar voor €60,-

*Er mag in twee termijnen betaald worden zonder extra kosten.
Tevens heb je bij ons geen inschrijf- en examenkosten.

Extra’s
- Tijdens de opleiding ontvang je 20% korting op alle INGLOT producten
- Na succesvol afronden van de visagie opleiding word je ingeschreven in ons PRO account, waarmee je met 30% korting je INGLOT producten kan bestellen
- Portfoliofoto welke je digitaal aangeleverd krijgt.

Inschrijven

Om je in te schrijven kun je een mail sturen naar info@inglotbenelux.nl met als onderwerp ‘Inschrijving visagie opleiding’ en de volgende informatie:

- Naam
- Telefoonnummer

Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen om je inschrijving te voltooien!