Betalen

NEDERLANDSE KLANTEN

IDEAL

Bij INGLOT betaal je je bestelling met iDEAL, wat momenteel de meest gebruikte, veilige en gemakkelijke betalingsmethode voor online aankopen binnen Nederland is. Voor het betalen met iDeal hoef je je niet te registreren of een account aan te maken, je kunt het direct gebruiken als je internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers.  

Voor een bestelling die je betaalt met iDEAL zijn er geen bijkomende kosten, je betaalt dus gewoon enkel en alleen de bezorgkosten. Je naam en rekeningnummer worden pas aan ons verstrekt nadat je de betaling hebt goedgekeurd en dus houd je zo zelf controle over de verstrekking van deze persoonlijke gegevens. Nog een voordeel is dat het bedrag direct van je rekening wordt afgeschreven en wij meteen kunnen beginnen met het verwerken van jouw bestelling!

PayPal

Naast iDEAL kun je in onze webshop ook kiezen voor het betalen door middel van PayPal. PayPal is een veilige, snelle en gemakkelijke manier van online betalen waarbij je je bankrekening of creditcard aan je PayPal account koppelt. 

BELGISCHE KLANTEN

Bancontact

Belgische klanten van INGLOT kunnen eenvoudig, snel, veilig en betrouwbaar betalen met bancontact. Je kunt gebruiken maken van bancontact als je bankiert bij Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank of VDK Spaarbank.

PayPal

Belgische klanten kunnen ook kiezen voor het betalen door middel van PayPal. PayPal is een veilige, snelle en gemakkelijke manier van online betalen waarbij je je bankrekening of creditcard aan je PayPal account koppelt.

Wanneer ontvang ik mijn factuur?
Je ontvangt de factuur zowel bij je e-mail bevestiging van uw order als bij je bestelling.
Mocht je jouw factuur kwijt raken, dan kan je deze altijd bij ons opvragen.

Waar kan ik mijn actie of kortingscode invullen?
Je kunt jouw code bij het plaatsen van je bestelling, in het daarvoor bestemde vakje invullen en klikt dan vervolgens op toepassen. Het bedrag van de actie- of kortingscode wordt dan met de totaalprijs verrekend.