Over ons

Make-up is a playground, and you rule the game, dát is het motto van INGLOT. Wees uniek, maak plezier en boven alles, wees jezelf! Bij INGLOT vind je een breed assortiment van innovatieve, veganistische make-upproducten die net zo uniek zijn, als jij bent!

Als merk waarderen we de individualiteit van onze klanten en bieden we een breed scala aan producten van topkwaliteit. We staan ​​bekend om onze innovatieve benadering van cosmetica en ons ruime aanbod. Wij zijn de pioniers in het concept van gepersonaliseerde make-uppaletten die bekend staan ​​als Freedom System, unieke Duraline, water- & zuurstofdoorlatende O2M Nagellak en de beroemde AMC Eyeliner Gel, een van de meest populaire eyeliners over de hele wereld.

Wij streven ernaar om de behoeften van onze klanten zo goed mogelijk te vervullen - virtueel en fysiek. Daarom kunnen make-upliefhebbers ons vinden in 90 landen op meer dan 950 locaties. We blijven onze verkoopkanalen zowel online als offline ontwikkelen en uitbreiden.

We werken samen met bekende modeontwerpers en huizen als Kenzo en Coach. Al vele jaren zijn we backstage actief bij diverse Broadway-musicals in New York. Daarnaast hebben we samen met Jennifer Lopez een exclusieve make-up lijn gelanceerd.

Ons assortiment bestaat uit meer dan 2500 producten, met een grote variëteit van kleuren. We testen geen producten of componenten van onze producten op dieren - u vindt ons vermeld als een van PETA's dierproefvrije merken. Ongeveer 60% van ons assortiment is Vegan gecertificeerd.

We hebben ook het Halal-certificaat, dat het grootste deel van ons assortiment dekt. 95% van onze producten worden gemaakt in gespecialiseerde en moderne laboratoria en productiefaciliteiten.

INGLOT Benelux heeft op dit moment één fysieke winkel in het centrum van Veenendaal. In de winkel staan wij buiten professioneel advies, vooral bekend om onze leuke en gezellige workshops en masterclasses waar onze make-up artists je al het fijne van de make-up leren.