Verkooppunt worden

Verkooppunt worden?

INGLOT is met haar uitgebreide make-up assortiment een enorm succes in meer dan 80 landen wereldwijd. Om het succes verder uit te breiden in de Benelux zijn wij op zoek naar meer verkooppunten. Ben jij werkzaam in de beautybranche of ben je eigenaar van een schoonheidssalon, parfumerie, beautywinkel (of iets in die strekking) en wil je jouw assortiment uitbreiden met de producten van INGLOT? Lees hieronder wat je moet doen om in aanmerking te komen.

Je kunt een INGLOT verkooppunt worden wanneer je staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Wij begrijpen dat je wellicht niet in staat bent ons volledige assortiment op voorraad te nemen. Graag helpen wij je met het samenstellen van een assortiment op maat voor jouw bedrijf, dat goed zal aansluiten op jouw verkoopcapaciteit. We denken mee met de behoeften van jouw klanten en laten je al onze items zien. 

Wat kun je van ons verwachten?

Uitgebreide, persoonlijke ondersteuning voor jouw verkooppunt;Bij aanvang van de samenwerking een product- en commerciële verkooptraining;Twee keer per jaar een partnertraining (incl. nieuwe productlanceringen) in een van onze winkels.Correcte levering van jouw (op maat gemaakte) INGLOT display, meubels en voorraad;Promotie van het merk via diverse kanalen.

Aanmelden verkooppunt

Wanneer je je wilt aanmelden als INGLOT verkooppunt, dan verzoeken wij je vriendelijk om onderstaand formulier in te vullen en we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Aanmelden verkooppunt

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.