Scholen en opleidingen

Echt vakmanschap begint met een goede opleiding en voor het visagievak is dat niet anders. INGLOT is groot leverancier van professionele make-up aan visagiescholen & opleidingsinstituten. Maar de prijs van een opleidingspakket is vaak een heikel punt. Voor jouw studenten, maar daarmee ook voor jouw opleiding. Wij zijn van mening dat er te allen tijde een juiste balans moet zijn in de prijs/kwaliteitsverhouding en willen onze high-end make-up toegankelijk maken voor jouw opleiding, en daarmee jouw studenten.

We vertellen je graag meer over INGLOT en de hoogwaardige kwaliteit van onze producten. Een groot voordeel: dankzij het waanzinnig grote assortiment heb je ook nog eens oneindige keuzemogelijkheden voor het samenstellen van jouw opleidingspakket. Maatwerk is onze specialiteit! Bovendien biedt INGLOT 100% parabenenvrije make-up die niet op dieren is getest en uitermate geschikt is voor alle huidtypen en -kleuren. 

Waarom opleidingspakketten van INGLOT?

Voor veel opleidingen is het regelen van de pakketten een behoorlijke zorg. Dat is helemaal niet nodig. Wij hebben ons er de laatste jaren in gespecialiseerd en nemen het gehele traject graag van je over en zorgen dat het soepel verloopt. Naast deskundig en praktijkgericht advies over de inhoud, bieden wij jouw studenten ook de laagste prijs. Wij verzorgen voor jouw opleiding uitgebreide informatievoorziening en producttrainingen, zodat jij (en evt. collega's) te allen tijde goed voorbereid bent.

Benieuwd hoeveel jij aan tijd en jouw studenten aan geld kunnen besparen?

Een aantal grote visagie-opleidingscentra gingen jou voor en aanzienlijke besparingen zijn gerealiseerd. Is jouw interesse in INGLOT gewekt en zou je graag samen willen sparren over een eventuele samenwerking? Neem dan gerust contact op met ons  (info@inglotbenelux.nl), zodat je onze visie op schoolpakketten aan kunt horen en wij jou geheel vrijblijvend een prijsindicatie kunnen geven.

Bekijk hier de pakketten die we bijvoorbeeld voor het MBO Hilversum hebben samengesteld!