Retourneren & Ruilen

Wat jammer dat je niet helemaal tevreden bent met jouw producten! 😔 Kunnen wij jou persoonlijk verder helpen om hier verandering in te brengen? Neem dan contact met ons op via de chat, mail, of telefoon.  

Wil je toch een product of bestelling retourneren? Je hebt het recht om jouw bestelling - tot 14 (kalender)dagen na ontvangst - te retourneren. Download hier het retourformulier en stuur deze ingevuld samen met je product op naar:

INGLOT Benelux
Bernard van Kreelpoort 6
3901 AK Veenendaal

Let op: zonder retourformulier kunnen wij niks met een retour en deze sowieso niet goedkeuren. 

Vanwege het feit dat cosmetica hygieneproducten zijn kunnen producten die in de winkel aangekocht zijn niet geruild worden. De medewerkers in de winkel zullen de producten samen met u dubbel checken voor de aankoop om zeker te zijn dat u het juiste product ontvangt. Producten die geseald zijn, dit zijn enkel de Freedom System producten en Eyeliner Gel, kunnen geruild worden binnen 14 dagen met de bon voor een ander product.

Niet tevreden of het verkeerde product besteld? Je kunt deze retourneren mits het aan de volgende voorwaarden voldoet:
- Cosmeticaproducten zijn zogenaamde hygiëneproducten en mogen alleen geretourneerd worden als ze ongeopend en ongebruikt zijn
- Je kunt een product binnen 14 dagen na ontvangst terugzenden

Helaas is/zijn (een aantal) product(en) beschadigd aangekomen, wat nu?
Wanneer één of meer producten beschadigd of helemaal stuk is/zijn, kun je contact opnemen met onze klantenservice via mail, livechat of telefoon, dan zorgen wij voor een passende oplossing!

Ik heb een verkeerd product ontvangen/ verkeerde aantallen ontvangen, wat nu?
Bij verkeerd geleverde producten of onjuiste aantallen kun je jouw bestelling kosteloos retourneren. Mits je binnen 48 uur na levering van jouw pakket contact opneemt met onze klantenservice via mail, livechat of telefoon

Bij het ontvangen van onjuiste aantallen zullen wij de producten kosteloos nasturen mits je binnen 48 uur na levering van jouw pakket contact opneemt met onze klantenservice via mail, livechat of telefoon.

Verzendkosten retourzending
Wanneer je iets wilt terugsturen omdat het niet aan jouw verwachtingen voldoet, zijn de verzendkosten voor eigen rekening. Gemaakte verzendkosten vallen namelijk niet onder het herroepingsrecht. Het retourneren van verkeerd geleverde producten of producten waar iets mis mee is kunnen kosteloos worden geretourneerd. INGLOT Benelux is niet aansprakelijk voor beschadigde of zoek geraakte retourzendingen.