Vegan Make-up

Ben je op zoek naar veganistische cosmetica voor een vegan make-up routine? Wij hebben een groot assortiment aan 100% vegan make-up en huidverzorging. Daarnaast produceren wij enkel dierproefvrije make-up en huidverzorging. INGLOT is dan ook 100% diervriendelijk.

Vegan & dierproefvrij

De meeste items uit ons assortiment zijn veganistisch. Dit houdt in dat de producten geen dierlijke producten bevatten en ook niet getest zijn op dieren. Al onze producten zijn volledig dierproefvrij, ook de ingrediënten van producten. INGLOT is opgericht door een chemicus met een grote kennis van ingrediënten zonder deze op dieren te hoeven testen. Nog altijd worden onze producten in onze eigen fabriek in Polen gemaakt.
Daarnaast zijn alle items parabenenvrij. Parabenen zijn chemische ingrediënten welke je liever niet terug vindt in je make-up en huidverzorging. Zeker niet bij INGLOT dus!

Populaire vegan make-up items

Bij INGLOT heb je veel keuze wanneer je op zoek bent naar vegan make-up. Van vegan nagellak tot vegan oogschaduw of van foundation tot mascara. Daarnaast zijn ook veel make-up penselen van INGLOT van synthetische haren, hierdoor zijn ze veganistisch. De meeste populaire vegan make-up producten zijn de AMC Cream Foundation, de O2M nagellak en de AMC Eyeliner Gel.

Vegan foundation

Alle foundations van INGLOT zijn veganistisch. Deze veganistische foundations zijn er in allerlei kleuren en dekkingen. Kies voor een dekkende foundation of juist voor een subtiele foundation, het is er allemaal. De AMC Cream Foundation is de populairste vegan foundation van INGLOT. Deze foundation hydrateert de huid en geeft de huid een semi-transparante dekking.

Vegan nagellak

Bij INGLOT hebben we verschillende veganistische nagellakken. De vegan nagellak houdt de conditie van de nagellak in stand. Daarnaast is deze nagellak erg dekkend en blijft het lang mooi op de nagel zitten. De O2M nagellak is het meest populair. De O2M Breathable Nail Enamel is een zuurstof- en waterdoorlatende nagellak. Deze vegan nagellak is ook officieel Halal gecertificeerd.
De Natural Origin Nail Polish is een andere vegan nagellak uit ons assortiment. Deze nagellak bestaat voornamelijk uit natuurlijke ingrediënten. De vegan nagellak geeft je nagels een prachtige kleur en glans, zonder dat je nagels worden beschadigd.  

Hoe vind je vegan make-up op onze site?

Wanneer je op zoek bent naar vegan make-up wil je natuurlijk snel zien welke items veganistisch zijn. Op onze webshop shop je eenvoudig je vegan make-up en huidverzorging routine bij elkaar. Bij alle producten staat een label met “vegan product”, hierbij zijn ALLE kleurcombinaties vegan. Wanneer er een label staat met “vegan items”, zijn veel kleurcombinaties vegan, maar niet allemaal. Bij de vegan kleurcombinaties staat dit duidelijk aangegeven.