Ethereal: de nieuwe cream producten

Cream make-up producten zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden en dat is niet zonder reden. Ze zijn gemakkelijk aan te brengen, geven een natuurlijke afwerking en blijven goed zitten.

Met cream make-up producten kan je je gezicht op een subtiele en natuurlijke manier kleur geven. Of geef je make-up een extra boost door poeder- en creamproducten te combineren. De nieuwe lentecollectie: Ethereal komt met een uitbreiding van onze creamproducten. Twee nieuwe kleuren blush en één kleur bronzer die je kan toevoegen aan je Freedom System Palette.

Freedom System Cream Bronzer
Een Cream Bronzer is ideaal om jezelf te voorzien van een sunkissed look. Door de romige, crème-achtige formule breng je de bronzer op een natuurlijke en gemakkelijke manier aan. Je kan de bronzer aanbrengen met een spons of een make-up kwast speciaal voor crème producten. Wil je je gezicht shapen? Dat kan ook perfect met deze cream bronzers! Brengeen koele kleur bronzer aan op de plekken waar je schaduw wilt creëren. De cream producten is verrijkt met vitamine E, kokosolie, shea butter en abrikozenpitolie zodat je huid tegelijkertijd gehydrateerd wordt. De Cream Bronzer is beschikbaar in 4 kleuren waaronder de nieuwe Cream Bronzer in nummer 24!

Freedom System Cream Blush
Een Cream Blush is ideaal voor het aanbrengen van een subtiele blush. Onze Cream Blush bevat verzorgende ingrediënten zoals kokosolie, vitamine E en shea butter. Breng de blush aan met een spons of een make-up kwast speciaal voor crème producten. De cream producten is een multifunctioneel product waardoor deze ook aangebracht kan worden op je lippen of oogleden. De Ethereal collectie komt met twee nieuwe kleuren Cream Blush:04 en 05! Een mooie felle roze kleur en een peachy kleur, voor welke ga jij?

Cream make-up producten zijn een waardevolle toevoeging aan elke make-up collectie. Deze producten zijn gemakkelijk aan te brengen, geven een natuurlijke afwerking en zijn geschikt voor mensen met een droge huid. Probeer ze eens uit en ontdek hoe ze je make-up routine kunnen verbeteren! Tip: als je klaar bent met alle creme producten (zoals foundation concealer, cream blush en cream bronzer) poeder dan je gezicht af met een setting powder (link naar poeder toevoegen).