Maak kennis met de PLAYINN Summer Collection

Kleurrijke make-up kan deze zomer niet ontbreken: ga jij op vakantie of naar een leuk festival? Geef je creativiteit de vrije loop en voeg wat kleur toe! 

De PLAYINN Summer Collection bestaat uit nieuwe kleuren Playinn Nagellak & Go With Glow Lipgloss en Rainbow Stick Eye Pencils. De Rainbow Stick Eye Pencils zijn creamy, multifunctionele oogpotloden. Je kunt deze zowel als eyeliner als oogschaduw gebruiken, ze zijn hoog gepigmenteerd en long lasting!De Rainbow Stick Eye Pencils zijn gemakkelijk te gebruiken en vereisen geen ingewikkelde technieken. Met een simpele beweging kun je de gewenste kleur aanbrengen en spelen met verschillende effecten. Blend de kleuren door gebruik te maken van een oogschaduw blending brush.

De Rainbow Stick Eye Pencils zijn niet alleen handig voor het definiëren van je ogen, maar ze bieden ook veel opties om creatieve looks te maken. Van subtiele accenten tot gedurfde kleurrijke statements, deze potloden laten je experimenteren met verschillende looks. Ze zijn verkrijgbaar in 4 zomerse kleuren. Hiermee kun je je persoonlijkheid en stijl uitdrukken, en ze bieden eindeloze mogelijkheden om je make-uproutine te vernieuwen en te verkennen.

Durf jij het aan om wat kleur toe te voegen en te gaan voor een kleurrijke make-up look? Je shopt de collectie nu op onze webshop en in de winkel!