New: More Than a Legend Mascara

Een mascara is een super populair make-up product, wat vrijwel door iedereen wordt gebruikt tijdens de dagelijkse make-up routine. Het maakt de wimpers langer, voller en geeft een krullend effect. Je kunt je wimpers accentueren, donkerder maken, verlengen en meer volume geven!

INGLOT heeft een nieuwe mascara ontwikkeld, de More Than a Legend Mascara! De More Than a Legend geeft je wimpers extreme volume, zelfs met maar 1 laagje. Door de sterke formule en het speciaal ontwikkelde borsteltje zorg je voor vollere en langere wimpers, zonder dat deze klonten bevatten. Door de diepzwarte, matte kleur geef je jouw wimpers meer diepte en ben je verzekerd van een prachtige finishing touch van je oogmake-up look! De More Than a Legend is geschikt voor gevoelige ogen en blijft de hele dag goed zitten.

Wil jij liever een siliconen borsteltje? Kies dan voor de What A Lash! Mascara. De What a Lash! creëert een false lash effect en separeert de wimpers. Het precieze borsteltje zorgt ervoor dat je zelfs de kortste haren kunt bereiken en geeft een liftend effect. Deze mascara klontert niet en blijft de hele dag goed zitten, zonder uit te lopen. 

Of ga jij liever voor een bruine mascara? De All Eye Want Mascara is verkrijgbaar in het zwart en bruin. Door een siliconene borsteltje worden je wimperharen gesepareerd en verlengd. De All Eye Want is geschikt voor een precieze applicatie en hierdoor perfect voor je onderwimpers. Een bruine mascara kan blauwe ogen extra laten opvallen, of juist meer diepte creeren bij hazelnootkleurige ogen!