Ontdek onze visagie cursus

Ontdek de kunst van visagie en transformeer je passie voor make-up in een glansrijke carrière! Maak kennis met onze visagie cursus, waar we je de vaardigheden en technieken zullen leren om te stralen als een professionele make-upartiest.

Of je nu een beginner bent die net begint met het verkennen van de wereld van make-up, of een ervaren liefhebber die zijn of haar talent wil verfijnen, onze visagie cursus biedt de perfecte gelegenheid om je creativiteit te uiten en jezelf naar een hoger niveau te tillen.

Tijdens onze 10-weekse cursus word je ondergedompeld in een inspirerende leeromgeving, waar ervaren make-upprofessionals je begeleiden bij elke stap van het proces. Van basistechnieken tot geavanceerde toepassingen, we zullen je de nieuwste trends en skills bijbrengen die in de branche worden gebruikt.

Je leert niet alleen de kunst van het creëren van verbluffende looks, maar ook essentiële vaardigheden zoals huidverzorging, kleuranalyse, gezichtsvormen, hygiëne richtlijnen en nog veel meer. Onze cursus omvat zowel theoretische kennis als praktische oefeningen, zodat je de kans krijgt om je talenten te ontwikkelen en je eigen stijl te ontdekken.

Wat deze cursus nog specialer maakt, is de hands-on ervaring die je zult opdoen. Tijdens de cursus krijg je de kans om te werken met modellen en professionele make-upproducten, zodat je je vaardigheden kunt verfijnen en vertrouwen kunt opbouwen. Je zult leren hoe je de natuurlijke schoonheid van mensen kunt benadrukken en hun unieke eigenschappen naar voren kunt brengen.

Aan het einde van de cursus leg je een examen af. Na succesvol afronden van het examen ontvang je van ons een certificaat en ben je klaar voor je start als make-up artist! Je zal hierna ook toegevoegd worden aan ons PRO bestand waarmee je al jouw favoriete INGLOT producten met 35% korting kan bestellen.

Dus als je klaar bent om je make-upvaardigheden naar een hoger niveau te tillen en je passie om te zetten in een bloeiende carrière, schrijf je dan vandaag nog in voor onze visagie cursus. Word de artiest die je altijd al wilde zijn en laat je creatieve geest stralen!

Praktische informatie


Duur & locatie
De cursus duurt 10 weken en start op 14 september 2023. De lesdagen zijn op donderdag van 17:00 uur tot 19:30 uur, Het examen vindt plaats op 23 november. De cursus heeft plaats voor maximaal 10 cursisten.

De cursus heeft ook een thuisstudielast van gemiddeld 2 uur per week.

Kosten
De kosten voor de visagie cursus bedragen €1.500,-* incl. Start make-up pakket t.w.v. €370,- hiermee kan je zowel in de lessen als thuis werken, ook staat ons volledige assortiment tot je beschikking om te gebruiken tijdens de lessen, zodat je leert met verschillende texturen en materialen te werken.
Wil je ook graag een professionele kwastenset aanschaffen? Deze hebben wij beschikbaar voor €60,-. Het werken met meegebrachte eigen kwasten is ook mogelijk.

*De cursus mag in twee termijnen betaald worden

Extra’s
- Tijdens de cursus ontvang je een studenten korting op alle INGLOT producten
- Na succesvol afronden van de visagie cursus word je ingeschreven in ons PRO account, waarmee je met 35% korting je INGLOT producten kan bestellen

Inschrijven
Om je in te schrijven kun je een mail sturen naar helene@inglotbenelux met als onderwerp ‘Inschrijving cursus’ en de volgende informatie:
 Naam
 Leeftijd
 Telefoonnummer

Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen om informatie te geven over de beschikbaarheid en evt. je inschrijving te voltooien! Ook voor eventuele vragen over de cursus kan je mailen naar dit adres.