TIPS VOOR EEN FRISSE BUSINESS LOOK, SOLLICITATIE GESPREK OF BACK TO SCHOOL LOOK

De zomervakantie is voorbij. Werk en scholen beginnen weer. Heb je binnenkort een business meeting, een sollicitatiegesprek of een presentatie op school? Wij geven tips hoe je er fris uitziet waardoor je zelfverzekerd overkomt!

Tip 1: Reinig je huid

Reinig na het douchen altijd je huid. Het water in Nederland heeft veel kalk en een hoge PH waarde. Hierdoor wordt de huid erg droog. Gebruik hiervoor onze multi-action toner op een watje om de PH-waarde te balanceren. Gebruik vervolgens een goede vocht inbrengende crème. Kies bijvoorbeeld voor de Evermatte Day Protection Crème. Deze dagcrème brengt gedurende de dag vocht in de huid, het zorgt ervoor dat poriën kleiner ogen. Je voorkomt velletjes op je gezicht die je niet wilt bij een sollicitatiegesprek voor eens stage of droombaan, of voor een belangrijke presentatie of meeting.

Tip 2: Neutraliseer de huidtone

Heb je een rode huid, veel rode plekjes, een grauw grijze huid, pigmentvlekjes of juist blauw/paarsige verkleuringen in het gezicht? Neutraliseer de huidtone met onze HD Corrective Primer. De vijf verschillende kleuren zorgen elk voor het neutraliseren van de kleur in je gezicht. Daarnaast verbetert het de conditie van de huid, hydrateert en egaliseert het. Gebruik bijvoorbeeld de gele primer wanneer je last hebt van een rode huid. Deze kleur haalt namelijk de vurigheid uit het rood en frist de huid gelijk op. De roze primer zorgt ervoor dat de huid levendiger oogt, de grauwe en grijze huid wordt geneutraliseerd. De groene primer neutraliseert rode plekjes in het gezicht. De peach primer zorgt ervoor dat de blauwe en paarse verkleuringen in het gezicht minder worden. De mocha primer zorgt ervoor dat pigment vlekjes neutraliseren. Deze primers zorgen er niet alleen voor dat de huid geneutraliseerd wordt, maar ook dat je foundation langer mooi blijft.

Tip 3: Gebruik concealer

Of je nu wel of geen foundation draagt, gebruik altijd een beetje concealer. Breng de concealer aan onder de ogen om de donkere huid wat op te lichten. Dit zorgt direct voor een frissere blik. Poeder af met onze HD Loose Powder om een natuurlijke finish te krijgen. Dit zorgt ervoor dat de concealer mooi blijft zitten.

Tip 4: Borstel de wenkbrauwen

Borstel de wenkbrauwen altijd mooi in model. Hiermee kan je de ogen liften en staan losse haartjes weer mooi strak. Je hoeft je wenkbrauwen niet te tekenen of aan te zetten, maar gebruik een wenkbrauw mascara om de haartjes omhoog te borstelen. Je creëert hiermee een open blik. Onze Brow Shaping Mascara zorgt ervoor dat de haartjes dan ook op hun plek blijven zitten.

Tip 5: Blijf jezelf!

De belangrijkste tip van allemaal: blijf jezelf! Draag je normaal gesproken veel make-up? Dan voel je je waarschijnlijk meer op je gemak als je dat nu ook doet. Draag je bijna nooit make-up? Kies dan ook voor een subtiele look en kies geen donkere kleuren. Je kunt dan vaak beter kiezen voor neutrale en lichtere kleuren. Kies bijvoorbeeld een bruine eyeliner in plaats van zwarte eyeliner, een transparante lipgloss of gebruik neutrale oogschaduw kleuren met een klein beetje mascara. Gebruik een beetje blush om er frisser uit te zien.

Na bovenstaande tips ben je helemaal klaar voor een belangrijke meeting, een goede presentatie of een sollicitatie. Je ziet er ongetwijfeld frisser en verzorgt uit. Ben je toch benieuwd hoe je alles goed moet aanbrengen? Maak een afspraak in de winkel of kom langs voor persoonlijk advies. Succes!