Valentijnsdag cadeautips

Valentijnsdag Cadeautips

Valentijnsdag, de dag van de liefde. Tegenwoordig vieren we het niet alleen maar voor je eigen geliefde, maar wordt het ook veel gevierd met vrienden, familie of gewoon iemand in jouw omgeving die wel wat extra liefde verdient! 

Vanzelfsprekend wil je jouw dierbaren verrassen, maar ieder jaar is er weer de grote vraag: ''Wat ga ik dit jaar geven?''. In deze blog geven wij je de leukste Valentijn Cadeautips voor een make-up liefhebber!

Cadeautip 1. Lip Make-up Sets

Ken je de Lip Make-up Sets van INGLOT al? Deze sets bestaan uit een Soft Precision Lipliner en een matchende Kiss Catcher Lipstick! Met de Soft Precision Lipliner kun je je lippen omlijnen voor meer volume, of juist op de lippen aanbrengen voor meer diepte en intensiteit te geven aan de Lipstick! De creamy formule van de Kiss Catcher Lipstick geeft de lippen een mooie kleur terwijl de lippen ook worden verzorgd en gehydrateerd!

Deze te gekke sets hebben we in drie varianten:

Lip Make-up Set Nude Kiss 

De Lip Make-up Set Nude Kiss is perfect voor de liefhebber van nude lipsticks!

Lip Make-up Set Tango Kiss

Fan van klassiek rode lippenstift? Dan is de Lip Make-up Set Tango Kiss perfect!

Lip Make-up Set Flamingo Kiss 

Of ga je juist voor een mooie, zacht-roze kleur? De Lip Make-up Set Flamingo Kiss is perfect voor elke gelegenheid!

Cadeautip 2. Stel zelf een uniek oogschaduwpalette samen.

Ken jij ons Freedom System al? Met deze unieke producten kun jij zelf jouw eigen paletten samenstellen! Kies hierbij bijvoorbeeld voor een oogschaduw palette met 4 kleuren of combineer dit met een blush of highlighter! Natuurlijk is het altijd lastig om zelf kleuren te kiezen voor een ander, dus hebben we hieronder twee opties voor een oogschaduw palette met basic kleuren samengesteld! 

Voorbeeld eyeshadow palette basic kleuren:

  • Eyeshadow 285
  • Eyeshadow 227
  • Eyeshadow 231
  • Eyeshadow 711
  • Palette [4]

Voorbeeld eyeshadow palette basic kleuren:

  • Eyeshadow 304
  • Eyeshadow 397
  • Blush 30
  • Palette combo

Cadeautip 3.  Geef een workshop Cadeau!

Met onze workshop cadeaubon maak je iemand heel gelukkig. Deze cadeaubon is in te wisselen in onze filialen, waarbij jouw geliefde een uur lang de tijd krijgt met onze make-up artist om van alles te leren over make-up. Wil zij bijvoorbeeld leren om een mooie dagelijkse look op te kunnen doen, of juist een smokey eye effect bij zichzelf te kunnen doen? Wij leren je stap voor stap hoe je iets aanbrengt! 

Een extraatje bij de cadeaubon: na afloop van de workshop ontvang je de waarde van de cadeaubon terug als shoptegoed! Zo kan jouw geliefde voor minimaal €60 aan producten mee naar huis nemen! 

Cadeautip 4.  Geef iemand perfect nails!

Is jouw geliefde een echte liefhebber van nagellak? Kies dan één van de favoriete kleuren van bijvoorbeeld onze Natural Origin Nail Polish in combinatie met de top en base coat en de Nail Polish Corrector. Zo weet je zeker dat je goed zit!

Cadeautip 5. Make-up koffers / opbergers.

Wil je iets kopen voor een echte make-up liefhebber, zodat hij/zij alles netjes kan opbergen of meenemen. Kijk dan eens bij onze geweldige koffers. Hier vind je grote, maar ook kleine make-up cases! Sommige zijn perfect voor een professionele Make-up Artist, terwijl anderen ideaal zijn om mee te nemen op reis!