2 BECOME 1 PALETTE PERFECT VOOR JE GELIEFDE!

Krijg je vlinders als je aan iemand denkt? Spreek je gevoelens uit met een prachtig geschenk aan jouw grote liefde. Ontdek een nieuwe editie van de Freedom System palette, versierd met kristallen van Swarovski®. Een prachtig Flexi palette met een uniek design.

Februari is de perfecte maand om jouw gevoelens zonder woorden te beschrijven. Alleen voor deze gelegenheid hebben we een aantal topkeuze cadeau-ideeën voorbereid die je zowel in de winkel als online kunt vinden.

Een INGLOT x Swarovski® palette is een smaakvol en elegant geschenk waarmee je iedere make-up liefhebber blij kunt maken. Dit palette kan zelf gevuld worden met zelf samengestelde make-up items en kleuren. De kleurtjes en items kan je ook weer veranderen waardoor het palette herbruikbaar is. Hierdoor geef je een cadeau waarmee iemand eeuwig kan doen!

Het Freedom System Flexi Palette 2 Becomes 1 weerspiegelt de emoties van het delen van het leven, de liefde en de momenten met een persoon die waar je veel om geeft. Laat je liefde zien, niet alleen op Valentijnsdag, maar elke dag!

Jij + ik staan gelijk aan ware liefde. Hoe eenvoudig is dat?