A drop is all you need!

Oliën zijn een van de basiselementen van de dagelijkse gezichtsverzorging. Ze kunnen op dezelfde manier functioneren als crèmes of het effect van andere cosmetica versterken. Ontdek de kracht van natuurlijke oliën en vind jouw perfecte huidmatch.

Er is slechts één druppel nodig om uw dagelijkse huidverzorgingsroutine te stimuleren voor langdurige voordelen. Iedere huid heeft een uitzonderlijke verzorging nodig voor een goed gecontroleerde pH-waarde, hydratatie, verbeterde elasticiteit en flexibiliteit. Met een dagelijkse dosis INGLOT Lab gezichtsoliën kan het niet makkelijker zijn. De serie bestaat uit drie soorten gezichtsoliën die voldoen aan alle verwachtingen. Elke olie bevat een combinatie van tsubaki, katoenzaad, jojoba en rozemarijnolie, die verder verrijkt zijn met verschillende extra oliën om te voldoen aan specifieke huidverzorgingsbehoeften.

Sunrise Drop Face Oil

Geïnspireerd door de frisheid van de ochtend, zal Sunrise Drop Face Oil je huid wakker maken en vullen met energie. De toevoeging van jojoba-olie houdt de talgafscheiding onder controle, terwijl de aanwezigheid van fruitoliën zoals kersenpit- en alpenappelolie je huid de hele dag door zijdezacht en glad maakt. 

Spotlight Drop Face Oil

Er is niets beter dan een heerlijk gevoel van een venieuwde huid met minimale spanning. Het stadsleven en de vervuiling kunnen een negatieve invloed hebben op je huid, maar nu kan dit dankzij Spotlight Drop Face Oil worden verholpen. Deze speciale formule is verrijkt met arganolie voor de ultieme bescherming tegen externe factoren, terwijl abrikozenpitolie de vergrote poriën tot een minimum beperkt.

Dream Drop Face Oil

Jouw droom van een perfect gladde en rimpelloze huid zal gemakkelijker zijn met Dream Drop Face Oil. Aardbeien- en chia-oliën helpen het verouderingsproces van de huid te vertragen. Met de extra invloed van vitamine C wordt je huid verlicht, terwijl de ongewenste verkleuringen helderder worden.

Breng jouw huidverzorgingsroutine naar een ander niveau met INGLOT LAB!