Create your own sunshine!

Heb jij ook zomerkriebels? Maak alvast de ultieme zomer make-up look. Je kunt extra uitpakken met je look door Body Sparkles Crystals toe te voegen! Zo creëer je ieder seizoen een stralende look.

De Body Sparkles Crystals worden voornamelijk veel gebruikt met zomerse feestjes of festivals. De Body Sparkles Crystals toveren jouw look dan ook om naar een zomerse look in Ibiza sfeer. De Body Sparkles Crystals veranderen van kleur, afhankelijk van hoe het licht valt. Hierdoor krijgt je look elke keer een andere diepte en dimensie! Breng de crystals zowel aan op je huid als in je haar. Je kan de crystals bijvoorbeeld aanbrengen op een scheiding wanneer je een vlecht of staart in brengt. Krijg jij er al zomerkriebels van? WIJ WEL! We zien de zon al schijnen op jouw huid die een prachtige glans krijgt door de weerkaatsing van de Body Sparkles Crystals.

Iedereen heeft weleens dat je klaar bent om naar een feestje of festival toe te gaan, maar wanneer je in de spiegel kijkt mis je nog iets. Heb jij dat ook vaak? Probeer eens om De Body Sparkles Crystals aan te brengen. Je zult zien dat je nu 100% klaar bent om weg te gaan. Een kleine toevoeging die een ontzettend groot verschil kan maken! Je maakt een look namelijk helemaal af.

TIP VOOR DE NAGELS: Breng de Body Sparkles Crystals onder een laagje gellak aan en creëer hiermee een ´3D´ effect op je nagels.

Leef je helemaal uit met dit product, en laat je creativiteit de vrije loop!

LET YOUR SOUL GLOW!