Matte lipstick met langdurig effect!

Je look is niet compleet zonder de juiste lipstick. Of je nu kiest voor een natuurlijke tint of juist een uitgesproken kleur. Een goede lipstick maakt jouw look compleet!

Matte lipstick met langdurig effect!

De meeste vrouwen vinden een langdurig effect het allerbelangrijkste aan een goede lipstick. Je wilt niet elk uur in de spiegel hoeven kijken of je jouw lipstick alweer moet bijwerken. Daar heb je toch geen zin in? Hiervoor is de HD Lip Tint Matte dé uitkomst. Deze lipstick heeft een mooie matte finish welke langdurig blijf zitten, zonder dat de lipstick afgeeft. De HD Lip Stick Matte bevat Vitamine E waardoor je lippen niet uitdrogen. Je lipstick gaat dan ook niet in de lijntjes zitten en korrelt niet af. De HD Lipt Tint Matte is de ideale matte lipstick voor jou! INGLOT heeft een groot assortiment aan HD Lip Tint Matte lipsticks. Ontdek onze felrode kleuren tot nude tinten en alles daartussenin. Voor elke gelegenheid is er een kleur te vinden.

Hoe breng je de HD Lip Tint Matte het beste aan?

Stap 1: Begin bij de basis, breng de Rich Care lipstick of de Hold on Primer aan op je lippen.

Stap 2: Nadat je de basis ongeveer 2 minuten hebt laten inwerken breng je de HD Lip Tint Matte aan.

Stap 3: Met een bijpassend lippencil maak je de liplijnen mooi strak waardoor je lippen ook voller lijken!

TIP: Ben je toch meer van de lipgloss, maar vind je ook dat de kleur snel verdwijnt? Gebruik dan eerst de HD Lip Tint Matte en daarover heen breng je jouw favoriete lipgloss aan. Je hebt nu veel langer plezier van je Gloss! Ontdek bijvoorbeeld de ME LIKE VOLUMIZE LIPGLOSS. Deze prachtige lipgloss plakt niet en geeft een heel mooi glanzend effect!

FAVORIETEN:

HD LIPTINT 12: Een hele mooie, krachtige rode kleur. Met deze kleur straal je kracht en zelfverzekerdheid uit!

HD LIPTINT 11: Fris, zomers, stralend? Dan ben je met deze kleur aan het juiste adres!

HD LIPTINT 46: Een mooie nude tint, voor o.a. een alledaagse look.

Houd je van een uitdaging? Gebruik dan de HD Lip Tint Matte als eyeliner. Door het aan te brengen met de make-up brush 31T kan je een hele subtiele eyeliner creëren die dus ook goed blijft zitten.