CREËER DE PERFECTE MAKEUP-NO-MAKEUP LOOK! PROMISES COLLECTIVE

Op zoek naar een frisse en natuurlijke uitstraling? De gloednieuwe Promises-collectie is precies wat je zoek! Lange en dikke wimpers en sexy lippen met een mooi contour.

De nieuwe Promises-collectie bestaat uit prachtige nude tinten en verschillende items. Ontdek 5 nieuwe tinten LipSatin Lipstick, 5 nieuwe kleuren Colour Play Lipliner en een nieuwe Promise Mascara.

LipSatin Lipstick

Een romige, zachte formule zorgt voor een perfecte dekking en verzacht de gevoelige lippen. Je lippen blijven goed gehydrateerd én krijgen een prachtige kleur. LipSatin is rijk aan verzachtende middelen en speciale pigmenten, gericht op een satin-velvet finish en zorgt ervoor dat de lippen er voller uitzien met een heldere contour. De samenstelling van vitamine E en natuurlijke oliën verbetert de elasticiteit, hydrateert en beschermt de lippen tegen externe factoren. De nieuwe kleuren zorgen ervoor dat je een prachtige nude-lipstick kunt vinden bij jouw huid- en liptint.

Colour Play Lipliner

Geniet langdurig product van precieze contouren van je lippen die je gemakkelijk zet. Dit lippotlood werkt goed samen met andere lipproducten. Deze lipliner heeft ook een puntenslijper, deze maakt het mogelijk om op elk gewenst moment het potlood te slijpen. De kleuren van de nieuwe Colour Play Lipliners passen perfect bij de LipSatin Lipsticks en zorgen ervoor dat je lippen een nog betere contour hebben en voller lijken.

Promise Mascara

Zorgt voor het langdurige effect van langer en dikker uitziende wimpers. Een nauwkeurig borsteltje zorgt voor een gelijkmatige applicatie, waardoor de wimpers perfect gescheiden en gekruld worden zonder klonters. De waterbestendige formule klontert niet, veegt niet af en laat geen vlekken achter op de oogleden. Geschikt voor gevoelige ogen en huid.