NIEUW: SKY LIGHTS COLLECTIE

You'll be over the moon! Laat ons je meenemen naar een buitengewone reis langs planeten, sterren en de maan met onze Sky Lights collectie. Ontdek het effect van een frisse, relaxte huid met een jeugdige blush, stralende gloed en een prachtige teint dankzij de Moonlight Illuminating Face Primer, Starlight Stick Highlighter en Sunlight Stick Blush. Ieder product is beschikbaar in een speciaal gedecoreerde verpakking.

Written in the stars, productinformatie:

Moonlight Illuminating Face Primer

Bereid je huid voor op het aanbrengen van make-up en verbeter de natuurlijke glans van de huid met de Moonlight Illuminating Face Primer. Deze lichte primer zorgt ervoor dat de natuurlijke gloed versterkt wordt en dat de make-up langer blijft zitten.

Sunlight Stick Blush

Ga voor een minimalistische totaal look welke uren mooi blijft met de Sunlight Stick Blush! Deze multifunctionele producten geven je de mogelijkheid om een prachtige make-up look te creëren op de wangen, lippen en ogen. Het uiteindelijke effect hangt af van hoe je de blush opbouwt, dit kan een opvallend effect zijn of juist heel natuurlijk.

Starlight Stick Highlighter

Voeg meer glans toe aan je huid met de Sunlight Stick Highlighter en geniet hier urenlang van! Deze multifunctionele highlighter kan gebruikt worden om de beste kenmerken van je gezicht en lichaam te benadrukken en te contouren.