DEWY SKIN MET DE SKY LIGHTS COLLECTIE

De nieuwste trend van deze zomer is de Dewy Skin. Een zachte glanzende huid met make-up, net alsof je niks op hebt. De nieuwe collectie van INGLOT biedt alles wat je hiervoor nodig hebt. Lees snel hieronder verder!

Moonlight Illuminating Face Primer

Moonlight Illuminating Face Primer heeft veel weg van een zachte gezichtscrème. De primer verzorgt de huid en verkleint de poriën. Ook ruiken alle drie de varianten echt heerlijk. Met een laagje van deze primer onder je foundation, zorg je ervoor dat je foundation mooi blijft zitten gedurende de hele dag! Bovendien geeft de primer een subtiele, mooie glow aan je foundation.
Gebruik je een matte foundation, maar wil je deze zomer meer een natuurlijke glans? Meng een aantal druppels van de Illuminating Face Primer door je matte foundation heen. Dit zorgt voor een zachte, natuurlijke gloed over je huid en dat je make-up de hele dag goed blijft zitten.

TIP: Gebruik altijd een gezichtsverzorging voor je de primer aanbrengt. Onze LAB Spotlight Drop Face Oil is hier een fijn voorbeeld van. Breng eerst een druppel van de LAB olie aan met je vingers over het gehele gezicht, laat dit een minuut of 3 intrekken. Breng dan met een 21T penseel de primer aan.

Sunlight Stick Blush

Heb jij ook wel eens gehad dat je met een poeder blush (rouge) te veel gebruikt? De nieuwe Sunlight Stick Blush is hier de ideale oplossing voor! Een erg fijn, multifunctioneel product! Het is een blush, maar je kunt ook je ogen en lippen hiermee een zachte kleur geven. Deze crème blush voedt de huid en is hierdoor uitermate geschikt voor een droge en/of rijpere huid.
Voor een opvallende blush breng je deze stick direct aan op het gezicht. Blend de blush uit met de vingers of een penseel. Wil je een natuurlijkere look? Neem penseel 47S en haal deze een paar keer over de stick heen en blend dit zachtjes op de gewenste plekken. Voor meer kleur op de ogen of lippen raden wij penselen 32T en 40TG aan. 

TIP: Wil je dat je oogschaduw of blush langer blijft zitten? Gebruik dan deze stick onder je poeder blush!

Starlight Stick Highlighter

Highlight niet voor de rijpere huid? Echt wel! Gebruik de Starlight Stick Highlighter! Deze crème highlighter zorgt ervoor dat fijne lijntjes niet geaccentueerd worden. Breng dit product aan op de plekken waarvan je wilt dat ze meer opvallen. Gebruik je vingers, haal je vinger een paar keer over de stick en breng dit aan op je, jukbeenderen, hoekje van je oog of als lichte oogschaduw op je ooglid. Voor een dramatisch effect gebruik je deze Starlight Stick Highlighter onder je poeder highlighter! Deze highlighter komt in 4 kleuren. Doordat het zachte en natuurlijke highlighters zijn, kan je ze ook gebruiken als bronzer.

TIP: wees niet bang om je vingers te gebruiken. De warmte van je vingers zorgt ervoor dat het makkelijk smelt op de huid en mooi wordt geblend.