Holliday star collection

Be the boldest, brightest and most glittering star this Christmas

Tijdens de feestdagen is het tijd om je make-up look iets meer bling, glitters en glam te geven. Of kies voor een gedurfde rode kleur op de lippen. INGLOT heeft de perfecte make-up items voor de feestdagen samengesteld in de Holiday Star collectie. Schitter deze kerst met de verschillende make-up sets of losse schitterende items uit deze limited edition.

Holiday Dream Set

De INGLOT Holiday Dream set is precies dat – een droom cadeau voor iedere make-up liefhebber. Vol met exclusieve items voor de feestdagen, is het een echte must-have voor op je wensenlijs voor kerst. De set bestaat uit de LipSatin Lipstick Nude Secret, de perfecte nude lippenstift voor iedere gelegenheid. De Promise Mascara Star Edition, de best-selling mascara van INGLOT in een exclusief design. De Make a Wish! Freedom System Eyeshadow Flexi Palette, een smoky nude & bruintint oogschaduw palette. Daarnaast bevat deze set de Deluxe Star Catcher, een luxe make-up pouch.

Holiday Promise Makeup Set Nude

Verwen jezelf of laat je verwennen met het mooie Holiday Promise Makeup Set Nude. Deze set is ideaal voor liefhebbers van de naturel make-up look. Met deze set leg je de nadruk op je ogen met de Promise Mascara Star Edition. Deze mascara geeft je wimpers meer volume en lengte. De Nude Secret lipstick geeft je lippen een andere dementie.

Holiday Wishes Makeup Set Red

Kies deze kerst voor een opvallende rode kleur op de lippen. De Holiday Wishes Makeup Set Red geeft je lippen een klassieke rode kleur met de LipSatin Lipstick Red Kiss. Stralende ogen creëer je gemakkelijk met de Promise Mascara Star Edition. Met deze make-up set ben je helemaal klaar voor de feestdagen.

Let’s Sparkle! & Make a Wish! Freedom System Eye Shadow Palette

Creëer de perfecte make-up look voor de feestdagen met de Let’s Sparkle Palette. De prachtige nude & roze tinten laten je ogen op een subtiele manier meer opvallen. Met het Make a Wish! Palette kan je een prachtige, naturel smoky eye maken. De bruintinten zorgen voor een warme look met de feestdagen.

De LipSatin Lipsticks Red Kiss & Nude Secret zijn los verkrijgbaar. Daarnaast is ook onze best-selling mascara Promise Mascara Star Edition los verkrijgbaar.