KLEUREN EN TRENDS NAJAAR 2020

Het is weer najaar en alles veranderd weer in de winkels. De zomerse jurkjes worden vervangen voor dikke truien, sandalen worden boots en de zomerse kleuren veranderen in herfst tinten.

Ook make-up looks veranderen. Benieuwd naar de kleuren, stylen en must-have producten voor het najaar van 2020?

Make-up kleuren najaar 2020

Blauw wordt de trend van dit najaar, zowel in kleding als make-up. Combineer verschillende looks samen. Er zijn veel soorten blauw waar je uit kunt kiezen. Van kobaltblauw tot turquoise, kies de kleur die het beste bij je past!

Gebruik dit najaar ook veel natuurtinten. Denk hierbij aan roestbruin, brons en naturel tinten.

Creatief met jouw favoriete eyeliner!

Een klassieker, maar weer helemaal van nu, laat je inspireren door de verschillende vormen en producten. Onze nieuwe One Move Liquid Eyeliner heeft een handige penvormige verpakking met een flexibele en precieze kwast. Hierdoor kan je iedere kant op bewegen en heb je controle over de dikte van de lijn.

Of werk je toch liever met onze welbekende AMC Eyeliner Gel? Deze eyeliner is in verschillende kleuren te verkrijgen en heeft een Intense kleurdekking. Je kan het zo gek niet bedenken en het is mogelijk, van een natuurlijke eyeliner tot een wing en verschillende vormen.

Lipstick all day

Zoals je hierboven al hebt gelezen is de eyeliner helemaal back, maar ook de rode lippen zijn weer helemaal trendy! Helderrood of toch wat dieper qua kleur, dat bepaal je helemaal zelf! De strakke lijnen mag je dit najaar wat meer achterwegen laten. De ´blurry lips´ zijn helemaal hot. Dit betekent dat je niet meer de lippen perfectionistisch strak hoeft te maken, maar meer uitgeveegd kunt laten! Dit is heel leuk om kleuren te combineren, zoals een donker rode kleur aan de buitenkant van je lippen met een wat heldere rood aan de binnenkant!

Glowy Skin

De trend van dit najaar is absoluut een glowy skin. Waar voorheen de huid altijd zo mat mogelijk moest zijn, mag de huid dit najaar stralen! Met de Sky Lights collectie bereik je een prachtige gloed op je gezicht. Je huid ziet er stralend en gezond uit. Gebruik een goede primer en werk af met een mooie highlighter!