Huidverzorging voor de lente

Het is eindelijk zo ver! De langverwachte lentetijd komt eraan! Na een lange, koude en natte winter heeft onze huid intensieve hydratatie nodig. Je wilt natuurlijk de lente in met een stralende huid. Speciaal hiervoor heeft de LAB collectie drie crèmes samengesteld.

Een stralende huid in de lente bereik je door een goed routine samen te stellen van verzorgende huidproducten. Begin je dag met een goede dagcrème die past bij je huid en sluit je dag af door je huid te verzorgen met een hydraterende nachtcrème. Deze producten kan je aanvullen met andere items uit de LAB collectie.

Ultieme dagcrème

Geniet van een zijdezachte huid met de LAB Ultimate Day Protection. Deze actieve dagcrème hydrateert, verstevigt en beschermt de huid tegen overmatig vochtverlies door externe factoren. Je bereikt precies de juiste mate van hydratatie dankzij de tsubaki olie, algencomplex en kersenpitolie. Het verouderingsproces wordt vertraagt waardoor je huid vernieuwd, flexibel en elastisch aan voelt. Een heerlijke dagcrème om iedere dag goed te beginnen!

Matterende dagcrème

Heb je snel last van een glimmende huid? Ontdek dan de LAB Evermatte Day Protection dagcrème. Deze verzorgende dagcrème zorgt voor een matte huid én goed gehydrateerde huid. De poriën worden zichtbaar verbeterd en je huid zal weer als nieuw aanvoelen! De talgafscheiding wordt dankzij deze dagcrème onder controle gehouden. Hierdoor zal je huid veel minder glimmen, zijdezacht aanvoelen en meer flexibiliteit hebben.

Intense nachtcrème

Verzorg je huid ook goed terwijl je slaapt met de Intense Night Recovery nachtcrème. Terwijl je slaapt zal de nachtcrème je huid verstevigen en hydrateren. De rijke samenstelling van zorgvuldig gekozen ingrediënten, waaronder aardbeien- en chiapitolie, verminderen de zichtbaarheid van rimpels. Dit komt doordat de huid meer elasticiteit krijgt en tekenen van huidveroudering geminimaliseerd worden.

INGLOT LAB

Stel je huidverzorgingsroutine samen met de INGLOT LAB collectie. De verzorgende dag- en nachtcrèmes zijn perfect afgestemd met de oliën en serums uit de LAB collectie. Door deze producten samen te gebruiken, bereik je de beste huidverzorging!

Effectieve huidverzorging vereist consistentie. Een zeer belangrijk onderdeel van de dagelijkse verzorging is ook het verwijderen van make-up. Verwijder je make-up iedere dag zorgvuldig en laat je huid vrij ademen, vooral tijdens de slaap. Zorg voor kleine dagelijkse rituelen om te genieten van een mooie en stralende huid.