Welke foundation past er bij jou?

Het assortiment aan INGLOT foundations bestaat uit verschillende foundations. In totaal hebben we meer dan 130 verschillende huidtinten. Er is dus altijd een foundation in ons assortiment die perfect past bij je huid! Deze kan je voorgoed in je make-up tas laten zitten!

Subtiele foundation look

Houd je van een subtiel make-up effect? Wil je graag jouw huidskleur in balans brengen, maar deze niet volledig bedekken? Dan is de Beautifier Tinted Cream iets voor jou!  Ook de Cream Foundation is een mooie foundation met lichte dekking. Beide foundations hebben een fijne structuur waarbij de huidskleur in balans wordt gebracht, maar deze niet volledig wordt bedekt. Ideaal ook voor de oudere huid!

Oneffenheden, glans & roodheid bedekken

Heb je een veeleisende huid, rode huid of snel oneffenheden? Of ben je op zoek naar een foundation met een perfecte dekking, maar zonder maskereffect? Afhankelijk van je huidtype kan je dan kiezen uit de AMC Cream Foundation of de YSM Cream Foundation. Deze foundation geven een goede dekking met een natuurlijk effect. De huid wordt minder rood en oneffenheden worden bedekt. De YSM Cream Foundation heeft een matte afwerking, ideaal wanneer je snel een glimmende huid hebt. Deze foundation is dan ook zeer geschikt voor de jonge huidjes.

Langdurige, sterke dekking

Ben je op zoek naar een foundation met een sterke, langdurige dekking? Dan is de HD Perfect Coverup Foundation iets voor jou! Deze foundation is aanbevolen voor zowel dagelijkse goed dekkende make-up looks, maar ook voor professionele fotosessies en tv-opnames. Deze foundation blijft namelijk erg goed zitten, geeft niet af en geeft de huid een perfecte gloed.

Welke foundation past bij jou?

Weet je niet zeker welke foundation het beste past bij jouw behoeften? Vraag het aan onze make-up artists in de winkels. Zij geven je graag waardevolle tips en hier kan je de verschillende foundations uitproberen op je huid.