Kerstcadeau tips

De leukste make-up cadeaus voor de feestdagen. We hebben een lijst met ideeën!

Geschenken onder de kerstboom zijn een onlosmakelijk onderdeel van de kersttraditie. Zorgvuldig gekozen, verpakt in de mooiste verpakking, jaar na jaar, laten ze uw dierbaren glimlachen en creëren ze samen nog specialere momenten.

Voor deze gelegenheid hebben we een lijst opgesteld met cosmetica die elke make-upliefhebber zou willen ontvangen. Make-upsets en individuele producten die door onze experts worden aanbevolen, helpen je bij het beantwoorden van de belangrijkste vraag: wat geef je iemand dit jaar?

INGLOT PLAYINN Oogschaduwpaletten

De perfecte combinatie van kleuren, uitstekende kwaliteit en creatieve namen van de INGLOT PLAYINN oogschaduwpaletten zorgen ervoor dat je ze gewoon wilt 'kopen en proberen'. Elk palette heeft zijn eigen samenstelling van tinten en verschillende afwerkingstypes. Ontdek ze allemaal om elke gewenste look te creëren.

Make-up kwasten gesloten in elegante koker

De subtiele mix van zacht haar, een beige handvat en gouden ferrule zorgt niet alleen voor extreem comfort tijdens het aanbrengen van make-up, maar ook voor een geweldige presentatie in een elegante tube met twee drukknopen. Het is het perfecte cadeau-idee, nietwaar?

Unieke make-up sets

Well Deserved Joy Lip Makeup Set laat elke make-up glanzen. Kiss Catcher Lipstick Dusty Pink 903 in de subtiele, maar bijpassende tint samen met Me Like Voluminizing Lip Gloss verkrijgbaar in mini-formaat zijn klaar om een ​​stukje van iemands hart te stelen.

Om een ​​klassieke look te krijgen, kun je de Killer Couple gebruiken. De combinatie van intens zwarte eyeliner-gel en onfeilbare Duraline is een musthave in elke make-uptas.

Vind de meest uitzonderlijke geschenken en geef vreugde deze vakantie!