Stralend de feestdagen tegemoet

De feestdagen komen er weer aan, de cadeautjes worden ingekocht, de boom wordt opgezet en overal waar je loopt voel je de kerstsfeer.

Ondanks de kerst drukte/stress, moeten we ons zelf natuurlijk niet vergeten! Wij moeten er net zo stralend uit zien als alle lichtjes in de boom!

Of je nu houdt van een over-de-top look, of juist zo naturel mogelijk. Iedereen kan een kerstlook creëren dat bij jou past in een paar simpele stappen.

In dit artikel geven wij je drie verschillende kerstlooks! 

Natural Christmas Touch!

Creëer een mooie egale basis op de huid, dit kan natuurlijk door middel van een foundation of door de beautifier (getinte crème)

Tip: Door middel van een bronzer & blush te gebruiken kan je het gezicht meer vorm en kleur geven waardoor we het liftende effect creëren (zie blog Liftende make-up technieken voor meer info)

Maak een mooie eyeliner met onze AMC gel eyeliner, geef daarbij je wimpers een boost doormiddel van de false lash mascara te gebruiken.

Maak je look af met de HD Liptint 12 of de Kiss Catcher Liquid Lipstick Red of Desire.

Met deze snelle stappen, ben jij helemaal kerst ready! 

Glitter is my makeup of choice.

Kan het niet glitter & glamour genoeg zijn? Kies dan voor deze look! 

Onze pigmenten kunnen uiteraard gebruikt worden met een mooie oogschaduw look, maar heb je er wel eens aan gedacht dit op de lippen te doen? Met deze leuke twist maak je je producten ook nog multifunctioneel, maar hoe gebruik je dat dan?

Stap 1. Gebruik een lipprimer

Stap 2. Vul je liplijnen op met een lip potlood

Stap 3. Kies de gewenste kleur lipstick breng deze aan.

Stap 4. Breng een klein beetje Body Art Adhesive aan over de lipstick.

Stap 5. Nu kan je je glitterpigment op de lippen aanbrengen, dit doe je deppend zodat je het beste effect bereikt.

Je kan je hele lippen hiermee invullen, of juist alleen in het midden van de lip een mooi glitter accent creëren.

Alleen de pigmenten op de ogen gebruiken? Dit kan je doen:

Maak eerst een mooie basis met een oogschaduw en breng daaroverheen deppend de pigmenten op het ooglid aan.

Als je liever alleen de pigmenten gebruikt, raden we aan om eerst de Eye Shadow Keeper te gebruiken, en daarna de pigmenten aan te brengen. 

Bij beide looks kun je je kerstlook helemaal afmaken door de Face & Body Glow Oil op bijvoorbeeld je benen, armen en/of borst te gebruiken.

TIP: Probeer de pigmenten eens te mengen met Duraline , zo kan je een liquid glitter eyeliner maken!

Create your own style

Het leukste aan make-up is dat iedereen het kan dragen, en je van alles kan en mag proberen! Er zijn een enkel ‘’vaste regels’’ , maar het grote deel is make-up playtime!! Experimenteer met kleuren, vormen, en maak het vooral uniek!

Wil je deze kerst net iets anders dan standaard, maak je eigen palette met jouw favoriete kleuren en wees creatief! Gebruik bijvoorbeeld een felle kleur eyeliner denk aan rood, groen, goud of juist alle 3 bij elkaar. Onze AMC-eyeliner zijn in verschillende kleuren te verkrijgen.

Plak daarbij mooie lashes en laat je ogen stralen!