Kiss Catcher Lipstick

Traditionele lippenstift met een hydraterende formule? De Kiss Catcher Lipstick hoef je slechts één keer te gebruiken om er verliefd op te worden. 

De creamy formule van de lippenstift geeft de lippen een intense kleur, terwijl de lippen ook direct verzorgd en gehydrateerd worden. Je lippen zullen direct comfortabel en soepel aanvoelen.

Perfecte lipstick

De Kiss Catcher Lipstick komt in 6 mooie, nieuwe kleuren. Het is dé perfecte lipstick om iedere dag te gebruiken terwijl je jouw lippen in goede conditie brengt. De lipstick is daarnaast ook ideaal voor een gedurfde avond look.

Romige & hydraterende lippenstift

Dankzij de zachte formule en praktische applicator kan je de lipstick gemakkelijk, gelijk en precies aanbrengen.

Dit is de eerste traditionele lippenstift lippenstift van INGLOT met zo’n lichte, romige en hydraterende formule. Daarnaast laat deze lippenstift een fluweelzacht laagje kleur op de lippen achter.

Kiss Catcher Lipstick & Kiss Catcher Liquid Lipstick

Deze collectie hoort bij de Kiss Catcher Liquid Lipsticks. Deze collectie bestaat uit vloeibare lipsticks in dezelfde klassieke kleuren. De nieuwe Kiss Catcher Lipsticks bevatten meer oliën en wassen dan de vloeibare versie, hierdoor geeft het een meer glanzende finish. De lipstick beschermd voor externe factoren en verzacht de lippen. De lippen zullen hierdoor optisch groter lijken.