LIPPENSTIFT TRENDKLEUREN VAN HET NAJAAR VAN 2020

Verwelkom komend seizoen met een stralende huid en gewaagde lippen! Kies voor lipproducten in prachtige kleuren, maar die ook de lippen verzorgen.

Een goede voorbereiding is het halve werk

Gehydrateerde lippen geven een comfortabel en langdurig effect. Als je lippen door zonlicht beschadigd raken en droog worden, breng dan de Rich Care Lipstick aan voordat je gaat slapen. Dankzij de rijke formule zien je lippen er in de ochtend weer perfect uit. Je hebt jouw lippen dan perfect voorbereidt op het aanbrengen van een geweldige kleur lipstick!

Donkere lippen bij koud weer

Is het buiten koud? Ga dan voor een donkere kleur op de lippen! Kies vooral voor dieppaars, dof rood of bordeauxrood. De trend van deze herfst? Gothic glamour! Je zult meteen opgevrolijkt worden door gedefinieerde en opvallende lippen. Ga voor de lipsticks met een satijnen of glanzende afwerking. Zorg ervoor dat de lijnen wazig zijn om een natuurlijk look te creëren. Vergeet niet om de lippen te combineren met subtiele ogen en een stralende huid!

Tijdloos rood

Focus het komende seizoen op tijdloos rood! Met rood kan je alle kanten op, van koude tot warme ondertonen zoals koraal of oranje. Deze tinten zijn perfect voor een avondlook. Ben je fan van juicy rood? Kies door voor een matte, glanzende of satijnen afwerking.

Voeg een beetje lipgloss toe

Geef je de voorkeur aan subtiele lippen? Breng dan een glanzende lipgloss aan. Je kunt ook een bijpassende lipgloss aanbrengen over je lippenstift heen. Zo geef je jouw lippenstift een mooie glanzende en sprekende afwerking.

Welke kleuren gebruik jij graag komend seizoen? Kies je favoriete producten uit de INGLOT-lippenstiften. Al onze lippenstiften bevatten zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, waaronder vitamine E en kostbare oliën. Dit zorgt ervoor dat je lippen gehydrateerd blijven, zodat de kleur extra mooi opvalt.