How to: Liquid Eyeliner

Een veelgebruikte en geliefde eyeliner is een liquid eyeliner. Maar wat is dit precies? Een liquid eyeliner is zoals de naam al zegt een vloeibare eyeliner. Deze kun je met een kwastje of in penvorm kopen en is gemakkelijk aan te brengen. Ben je dus nog niet zo heel ervaren met het aanbrengen van eyeliner? Kies dan voor een liquid eyeliner!

Liquid eyeliner met applicator
Je kunt kiezen voor een vloeibare eyeliner met applicator zoals onze Liquid Eyeliner. Deze hooggepigmenteerde, vloeibare eyeliner is gemakkelijk aan te brengen en droogt snel. Door de kleine applicator kun je het product heel precies en egaal aanbrengen. De Liquid Eyeliner is verkrijgbaar in meerdere kleuren en dient goed geschud te worden voor gebruik.

Liquid eyeliner in penvorm
Je kunt ook kiezen voor een vloeibare eyeliner in penvorm zoals onze One Move Liquid Eyeliner. Deze eyeliner is ideaal als je nog niet veel ervaring hebt met het aanbrengen van eyeliner of als je creatieve looks wilt maken. De kwast is flexibel en precies, waardoor je iedere kant op kan bewegen en controle hebt over de dikte van de lijn. De One Move is waterproof en blijft de hele dag mooi zitten!

Durf jij voor kleur te gaan?
De One Move Liquid Eyeliner is nu naast zwart en bruin ook beschikbaar in de kleur denim blue! Deze prachtige blauwe eyeliner heeft een intense kleurdekking en maak je de mooiste en creatiefste looks mee! Ga eens voor iets anders dan de standaard zwarte eyeliner en kies voor de One Move Liquid Eyeliner in denim blue!

Tips & Tricks
Breng een primer aan op je ooglid voordat je de eyeliner aan gaat brengen. Zo zorg je ervoor dat je ooglook de hele dag perfect blijft zitten! Zet de eyeliner zo dicht mogelijk tegen je wimpers aan en trek een lijn. Je kunt het beste aan de buitenkant beginnen en richting de binnenkant van je oog gaan. Wees creatief met de lijn: ga jij voor een dun lijntje of een mooie winged eyeliner?