Nailed it!

Mooie gelakte nagels mogen niet ontbreken in je make-up routine! Hierdoor zien je handen er meteen verzorgd uit. Je kunt eindeloos variëren met de uitstraling van je nagels: heb jij zin in een zomers, fel kleurtje of juist een rustige nudekleur? Ga jij voor simpele gelakte nagels, geef je iedere nagel misschien wel een andere kleur of creëer je nailart? Waar je ook voor kiest, je kunt bij INGLOT terecht voor de beste nagellakken in de leukste kleurtjes! We lichten de verschillende soorten die wij in ons assortiment hebben graag even voor je toe:

Playinn Nagellak
We’ve got some new nail polishes! De formule van de Playinn nagellak lijn is vernieuwd en verbeterd. Deze nagellak is langhoudend en geeft je nagels een mooie high gloss finish. Door de goede dekking geven ze een goede kleurdekking en ze zijn makkelijk aan te brengen. 

Natural Origin Nagellak
De Natural Origin collectie bestaan voor minimaal 77% uit natuurlijke ingrediënten. Natural Origin nagellak blijft wel tot 7 dagen mooi en is dus long lasting, zo kun jij extra lang genieten van je mooie nagels! Natural Origin is sneldrogend en zuurstof doorlatend waardoor je nagels in de beste conditie blijven. Alle Natural Origin producten zijn 100% vegan. 

O2M Zuurstofdoorlatende Nagellak
Onze absolute bestseller, de O2M nagellak, is zuurstof- & waterdoorlatend. Dit betekent dat jouw nagels in goede conditie blijven tijdens het dragen. Daarnaast is deze heel gemakkelijk aan te brengen & long lasting. O2M is officieel Halal gecertificeerd en vegan! Ben je dus op zoek naar een halal nagellak? Kies dan voor de O2M! 

Alle nagellakken van INGLOT zijn vrij van toluene, formaldehyde, DBP of camphor, waardoor je nagels gezond blijven en niet verkleuren. We care for your nails! 

Tip: gebruik altijd samen met de base coat en top coat om nog langer van je manicure te kunnen genieten!