Hoe kies je de juiste make-up koffer?

Essentieel voor de professionele make-up artist: een make-up koffer. Wat heb je nodig en welke schaf je uiteindelijk aan? We helpen je bij het maken van deze belangrijke keuze!

Als eerste is het belangrijk om de grootte van de make-up koffer te bepalen. Hoeveel make-up wil je er in op kunnen bergen? INGLOT heeft make-up koffers in verschillende maten: small, medium en large. Mocht je een grote koffer nodig hebben, dan is het natuurlijk fijn als je hier niet mee hoeft te sjouwen. Daarom hebben alle grote make-up koffers van INGLOT wieltjes, zodat je deze gemakkelijk overal met je mee naartoe kan nemen!

Verder is het belangrijk om te bepalen of je een harde of zachte buitenkant wilt. Met een harde buitenkant weet je zeker dat jouw make-up goed en veilig opgeborgen zit en niet kan beschadigen.

De indeling van de binnenkant is ook van belang. Er zijn koffers die een vaste indeling hebben, maar van veel make-up koffers is de indeling van de binnenkant flexibel en kun je deze dus zelf naar wens indelen! Tip: wil je ook je make-up paletten zelf naar wens in kunnen delen? Bekijk dan eens ons Freedom System. Hiermee stel je zelf je make-up paletten samen en kunnen producten gemakkelijk verwisseld worden. De paletten zijn door het magnetische systeem op te stapelen en dus perfect voor je werk als make-up artist! Als professional ontvang je van ons een leuke korting op al je aankopen: lees hier alles om je aan te kunnen sluiten aan het INGLOT Professional Programma.

Make-up koffers zijn te verkrijgen met en zonder spiegels. Maak je vaak op verschillende locaties op? Dan is een make-up koffer met spiegel en lampjes ideaal! Zo heb je waar je ook bent altijd de perfecte setting om je klant op te maken.

De looks zeggen natuurlijk ook wat en je wilt wel dat jouw make-up koffer er mooi en professioneel uitziet. Je kunt kiezen voor een mooie zwarte make-up koffer of bijvoorbeeld juist een opvallende roségouden make-up case!