Duraline: onmisbaar voor elke make-up liefhebber!

Je hebt er vast weleens van gehoord: Duraline. Maar wat is het precies? Duraline is een waterproof mixing medium. Het is een multifunctionele, transparante vloeistof die onmisbaar is voor make-up liefhebbers en make-up artists!

Met Duraline kun je van poederproducten vloeibare producten maken. Heb je bijvoorbeeld een mooie oogschaduw en wil je van deze kleur een vloeibare eyeliner maken? Voeg een druppeltje aan het oogschaduwpoeder toe en je hebt de mooiste, waterproof eyeliner! Of wil je van je favoriete glitter pigment of highlighter een shiny lipgloss maken? Ook dit is mogelijk met Duraline!

Verder kun je Duraline gebruiken om de kleurdekking van je oogschaduw intenser te maken. De oogschaduw wordt hierdoor minder ‘los’ en zorgt hierdoor voor een prachtige dekking op je ooglid. Ook zorgt dit ervoor dat je oogschaduw super goed blijft zitten.

Duraline is ook perfect om te gebruiken om je make-up producten die uitgedroogd zijn nieuw leven in de blazen. Voeg een druppel Duraline toe aan bijvoorbeeld je eyeliner of wenkbrauwgel en de substantie is weer als nieuw!

INGLOT Duraline is vegan en officieel halal gecertificeerd. Verder is het product vrij van parabenen & alcohol en dus goed te gebruiken bij een gevoelige huid.

Tips & Tricks:
Voeg wat poeder van een losse of compacte oogschaduw toe aan een vlak oppervlak, bijvoorbeeld een spiegeltje. Druppel hier wat Duraline bij en meng dit met een kwastje tot een egale substantie. Gebruik make-up brush 11S om dit aan te brengen als oogschaduw en make-up brush 17TL om dit aan te brengen als eyeliner. Breng de vloeibare oogschaduw aan over het gehele ooglid. Indien je een eyeliner wilt creëren, teken dan langs de aanzet van de wimpers een lijntje.

Koop hier direct jouw Duraline! Wil je er meteen onze bestselling AMC Eyeliner Gel bij? Ga dan voor de Killer Couple waarin je een leuke korting krijgt voor beide producten!