Make-up masterclass als vriendinnenuitje of vrijgezellenfeest

Ben je een leuk vriendinnenuitje aan het plannen voor jou en je vriendinnen? Bij INGLOT bieden we sinds kort een groepsworkshop aan. Deze make-up masterclass is een super gezellig én leerzaam uitje!

Make-up masterclass voor groepen

Het kan erg lastig zijn om een uitje voor een grotere groep te organiseren. Je wilt natuurlijk een uitje bedenken wat iedereen leuk vindt. Onze make-up masterclass is hiervoor perfect. Het is een leuk uitje voor jong en oud. Ook maakt het niet uit of je een echte make-up liefhebber bent, of dat je hier iets minder mee hebt. Tijdens de make-up masterclass leer je precies wat bij jou past!

Leerzaam & gezellig groepsuitje

De INGLOT masterclasses en workshops worden gegeven door onze professionele makeup artists. De make-up masterclasses voor groepen worden gegeven in onze speciale ruimte hiervoor, de Make-up Studio in Veenendaal. Onder het genot van een hapje en drankje leer je in een gezellige setting alles over make-up. We leren je stap voor stap de beste make-up technieken bij jouw huid en gezicht. Je krijgt persoonlijk advies over kleuren en producten die bij jou passen. Na de masterclass zien jullie er allemaal stralend uit! Helemaal klaar voor een avondje uit.

Vrijgezellenfeest uitje voor vrouwen

Gaat jouw vriendin binnenkort trouwen en ben je haar vrijgezellenfeest aan het organiseren? De make-up masterclass is ook ontzettend leuk als uitje voor een vrijgezellenfeest. Een leuke activiteit voor jong en oud waarbij je van alles leert, maar het ook erg gezellig is. Daarnaast kunnen we je ook in contact brengen met leuke horecagelegenheden in de buurt. Hierdoor kan je de masterclass combineren met bijvoorbeeld vooraf of achteraf een high wine, high tea of een etentje.

Prijzen

De make-up masterclass kost €60,- per persoon. Je ontvangt het bedrag van de masterclass terug als shoptegoed na afloop. Na de masterclass ga je dus ook naar huis met nieuwe items!

Interesse? Bel dan naar INGLOT Veenendaal: 0318-769286 en we denken graag met je mee!