Multicolour Highlighting & Bronzing Powder

Maak kennis met de nieuwe Multicolour System Highlighting & Bronzing Powder. De poeder is een finesse combinatie van de HD Highlighter en de Always The Sun bronzer in zacht glinsterende tinten. De fluweelzachte formules versmelten perfect met de huid en laten een frisse en natuurlijke finish achter. Subtiel glimmende deeltjes reflecteren het licht en benadrukken de schoonheid in jou!

Het werkt perfect wanneer het wordt aangebracht op een make-up base, foundation of gewoon op de blote huid. De Highlighting en Bronzing powder laten een subtiele gloed achter. De poeders zijn superlicht en maken het mogelijk om het dekkingsniveau op te bouwen. Gebruik het ook op je decolleté en andere lichaamsdelen om het effect van een zonovergoten huid te bereiken.

Dankzij de handige verpakking, kun je de Multicolour Highlighting & Bronzing Powder overal mee naar toe nemen, zonder dat je veel make-up bij je hoeft te hebben. In plaats van 2 producten meenemen, heb je enkel één product dat je mee kan nemen. Super handig!