Zo kies jij de beste concealer voor jouw huid!

Zo kies jij de beste concealer voor jouw huid!

Concealer is een cosmetica die, naast de foundation, een van de meest nuttige producten is op weg naar het effect van een mooie en vlekkeloze teint. Met zijn hulp verbergen we verkleuring, onvolkomenheden of donkere kringen onder de ogen en kunnen we het gezicht contouren geven, geselecteerde delen lichter of donkerder maken. In concealers is naast de maskerende eigenschappen ook hun samenstelling uiterst belangrijk. Het is het beste om te grijpen naar formules die zijn verrijkt met verzorgende ingrediënten die een positief effect hebben op de conditie van de huid.

Hoe kies je de beste concealer?

Let bij het zoeken naar de perfecte concealer allereerst op aan welke problemen deze moet voldoen of welk effect je verwacht.

Als je blauwe plekken, zwellingen of wallen onder de ogen wilt verbergen, kies dan een concealer voor de gevoelige huid in dit deel van het gezicht. Dit product wordt gekenmerkt door een lichtere formule waarmee u de dekkingsgraad kunt opbouwen, afhankelijk van uw behoeften. De Under Eye Concealer is een specialist in de strijd tegen tekenen van vermoeidheid. Hij is verrijkt met biologische siliconen en vitamine E, die de huid hydrateren en verzachten. Daarnaast vermindert het de zichtbaarheid van fijne lijntjes en geeft de huid een natuurlijk effect van een fluweelzachte huid.

De All Covered Concealer is perfect voor de meer veeleisende huid onder de ogen. De waterdichte formule en speciale filmvormers in de samenstelling zorgen voor een langdurig effect, en verzorgende ingrediënten zoals vitamine E of saffraan, bieden bescherming tegen vrije radicalen, hydrateren en elastiseren de huid. Ondanks zijn dekkende formule benadrukt de concealer geen rimpels en een droge huid. Het kan worden gebruikt op puntimperfecties, maar is ook geweldig voor contouren.

Verwacht je een stralende teint? Kies dan de AMC Under Eye Corrective Illuminator. Zijn delicate formule heeft lichtreflecterende eigenschappen, waardoor hij ook perfect is tijdens fotosessies. De concealer heeft een handige verpakking met een borstel, dat zorgt voor een snelle en nauwkeurige toepassing. Hij is perfect voor fans van een natuurlijke afwerking die glans toevoegt.

Als je waarde hecht aan snelheid bij het maken van make-up en je kiest dagelijks voor multifunctionele cosmetica, dan is Coverup & Highlight Concealer en Highlighter gemaakt met jou! De concealer met een poederachtige matte finish dat onvolkomenheden maskeert en de huidskleur egaliseert. De precieze applicator maakt het puntig aanbrengen van het product mogelijk. Hou je van een stralende teint, combineer dan de concealer met de highlighter en breng aan onder de ogen. De HD-pigmenten in de highlighter zorgen voor een stralend effect en het saffraan extract hydrateert en egaliseert de gevoelige zones onder de ogen.

Ben je op zoek naar een concealer die kapotte haarvaatjes en roodheid aankan? Kies de AMC Cream Concealer in een groene teint en breng het aan onder de foundation, op plaatsen die geneutraliseerd moeten worden. 

Wil je een tatoeage of sterke verkleuring maskeren? Gebruik de camouflagecorrector uit de FREEDOM SYSTEM-serie. Dit product is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en de juiste formule maakt een gradatie van dekking mogelijk van medium tot volledig. Breng voordat u de concealer aanbrengt op de tere plekken onder de ogen een laag All In Eye Cream aan, verwarm vervolgens een kleine hoeveelheid van de concealer in uw vingers en breng deze met een kloppende beweging op de huid aan. Als je een lichtere consistentie wilt, meng je de concealer met een druppel van je favoriete gezichtsolie uit de INGLOT LAB-lijn. Om het effect te behouden, poeder je de geselecteerde delen van het gezicht of lichaam.