Multifunctioneel gezichtsmasker: Skin Ready Face Mask

New in! Kan jouw huid wel wat extra liefde gebruiken? Kies dan voor ons nieuwe Skin Ready Face Mask. Dit multifunctionele gezichtsmasker verzorgt en voedt de huid intensief. De lichte, gelachtige structuur laat de huid gehydrateerd en zijdezacht achter. Het masker gaat rimpels en fijne lijntjes tegen en verbetert de huidstructuur door celvernieuwig te stimuleren. Ook creëert het Skin Ready Face Mask een barrière voor negatieve invloeden van buitenaf en vermindert tegelijkertijd roodheden.

Het Skin Ready Face Mask is verrijkt met verzorgende ingrediënten die de huid een oppepper geven. Hyaluronic acid zorgt voor intense hydratie en helpt de barrière te herstellen en te beschermen. Met de toegevoegde niacinamide heb jij geen last meer van overtollig talg en zal je huid minder glimmen. Abrikozenpitolie is geschikt voor de meest gevoelige huid en laat je huid zijdezacht achter. Vitamine E beschermt je huid tegen vrije radicalen en vermindert fijne lijntjes en rimpels. Biosaccharide zorgt voor versterking van het huidvernieuwingsproces en laat je huid er jonger uitzien!

Dit multifunctionele gezichtsmasker kan je op drie manieren aanbrengen. Je kunt een dun laagje aanbrengen als dagcrème, onder je make up als primer of een dikkere laag als masker. Wanneer je het masker dun aanbrengt als dagcrème of make-up primer, dan hoef je het masker niet af te wassen. Door de verzorgende eigenschappen van het Skin Ready Face Mask zal het masker snel intrekken en voelt je huid niet vettig aan!

Heeft jouw huid wat extra verzorging nodig? Breng dan een dikkere laag van het masker aan. Je kunt het masker ook ‘s nachts laten intrekken en de volgende ochtend afspoelen voor een zijdezachte huid. En bij regelmatig gebruik van het Skin Ready Face Mask zullen de poriën en acne minder zichtbaar worden!