Tips voor een mooie oogmake-up look

The eyes never lie! Je ogen zijn een belangrijk onderdeel van je uitstraling en het is dan ook leuk om deze mooi op te maken. Ga jij liever voor een subtiele oogmake-up look met alleen wat mascara of mag het wel feestelijk zijn? Hierbij volgen onze tips om van je oog make-uplook een succes te maken:

Start je ooglook altijd met een oogmake-up primer, zoals de Eyeshadow Keeper of Eye Makeup Base. Hiermee zorg je dat je oogschaduw perfect blijft zitten.

Gebruik 3 tinten oogschaduw: een glanzende lichte kleur, een medium matte kleur en een donkerdere matte kleur. Hier kun je een mooie subtiele ooglook mee maken maar deze is ook makkelijk wat heftiger (voor bijvoorbeeld feestjes) te maken door extra van de donkere kleur toe te voegen. Stel eenvoudig je eigen oogschaduwpalette samen met ons Freedom System en kies alleen de kleuren die jij mooi vindt!

Wil je jouw oogmake-up look extra feestelijk maken? Voeg dan wat sparkle toe! De AMC Pure Pigment Oogschaduws zijn hier perfect voor. In combinatie met wat Duraline heb je een super intense glitter die prachtig is voor op je ooglid.

Door een eyeliner te gebruiken, word je ooglook extra intens. Ga jij voor een dun lijntje of een mooie winged eyeliner? De One Move Liquid Eyeliner kun je alle kanten mee op en is heel gemakkelijk in gebruik. Daarnaast blijft deze ook super goed zitten, dus helemaal party-proof!

Als je klaar bent met het opmaken van je ogen komt de finishing touch, namelijk je mascara. Krul voordat je de mascara aanbrengt je wimpers met een wimperkrultang. Zo zorg je ervoor dat je wimpers mooi gekruld en verlengd worden. Breng daarna de mascara aan, zoals bijvoorbeeld onze All Eye Want Mascara. Deze mascara heeft een fijn silliconen borsteltje die de wimpers mooi separeert en voor extra volume zorgt. Ook te verkrijgen in waterproof variant, voor als je wil dat je mascara tegen echt alles bestend is!

Mors je wat mascara op je oogmake-up look tijdens het aanbrengen? No worries! Laat de mascara opdrogen en je veegt deze makkelijk van je ooglid af met bijvoorbeeld een wattenstaafje. Je kunt je oogschaduw hierna nog een beetje bijwerken indien nodig.