NEW: Stick Bronzer

De nieuwe Stick Bronzer is hét product om je gezicht op een makkelijke en natuurlijke manier te bronzen of te contouren! De bronzer heeft een romige structuur waardoor het mooi blendt met je huid en geen vlekken achterlaat. De bronzer heeft een velvet, matte finish voor een natuurlijke en gezonde uitstraling.

Deze contour stick heeft een hydraterend effect door de verzorgende ingrediënten van abrikozenpitolie en shea boter. Abrikozenpitolie hydrateert en helpt fijne lijntjes en rimpels te vervagen. Verzacht en bescherm je huid met de shea boter die verwerkt is in de Stick Bronzer.

De bronzer is eenvoudig op te bouwen en kan zo intens worden gemaakt als je zelf wilt. Hierdoor is de bronzer geschikt voor een dagelijkse bronzy-look, maar ook voor 's avonds wanneer je iets meer wilt uitpakken. Dankzij de longlasting eigenschappen blijft de bronzer de hele dag op zijn plek. De Stick Bronzer is gemakkelijk aan te brengen met een make-up spons of een make-up kwast.

Maak je make-uplook af door een Cream Blush toe te voegen en af te poederen met een poeder zoals de Perfect Finish Loose Powder. Hiermee zorg je dat jouw make-up look de hele dag blijft zitten!

De Stick Bronzer is verkrijgbaar in drie kleuren:

Stick Bronzer – 11 Cold Brown: Deze kleur heeft een koele ondertoon en is daarom ideaal wanneer je je gezicht wilt contouren.

Stick Bronzer – 12 Creamy Mocha: Deze kleur is iets warmer en daarom perfect voor zowel contouren als voor het bronzen van je gezicht.

Stick Bronzer – 13 Biscuit Brown: Deze kleur heeft een warme ondertoon en is uitstekend om je gezicht wat meer kleur te geven.

Twijfel je over welke kleur het beste bij jouw huid past? Neem dan contact met ons op via de chat en we helpen je graag verder!