NEW: Velvet Define Lip Pencil

Het nieuwe Velvet Define Lip Pencil is de perfecte combinatie tussen een lipliner en een lipstick! Door de creamy formule brengt het lippotlood smooth aan en drogen je lippen niet uit. De Velvet Define Lip Pencil accentueert gemakkelijk de contouren van je lippen en kan ook als lipstick over de gehele lippen worden gebruikt.

Door de verzorgende ingrediënten heeft het lippotlood een velvet finish, waardoor het product comfortabel aanvoelt op je lippen. Het Lip Pencil is eenvoudig aan te brengen door de grote applicator, voor zowel lipliner als lipstick. Het potlood heeft een medium dekking en is op te bouwen in kleurintensiteit. Een groot pluspunt van het lippotlood is de ingebouwde puntenslijper onderaan het potlood. Zo bespaar je ruimte in je make-up tas en heb je altijd een puntenslijper bij!

Maak je look compleet door een lipgloss toe te voegen aan je make-up routine. Breng het Velvet Define Lip Pencil over je gehele lippen aan en top af met een glanzende lipgloss! Wil je vollere lippen? Kies dan voor de ME LIKE Volumizing Lipgloss. Deze lipgloss heeft een 3D effect en geeft een plumping effect. Liever geen plumping effect? Dan is Sleeks Lipgloss met verzorgende ingrediënten meer jouw ding. Deze lipgloss is verkrijgbaar in 10 tinten, voor ieder wat wils!

Het Velvet Define Lip Pencil is verkrijgbaar in 6 nude en warme bruintinten:

Blushing Coral 61
Pale Raspberry 62
Rose Chocolate 63
Blushing Espresso 64
Mellowed Magenta 65
Muted Berry 66