NIEUW: Face Palettes

Face Palettes

Op zoek naar een perfect face palette? We got you! Met de nieuwe Trio Face Palettes heb jij al je essentials in 1 handig palette. Het palette bevat sculpting powder, blush en highlighter: allemaal musthaves voor je dagelijkse make-up routine!

De poeders in dit palette zijn fluweelzacht en smelten samen met je huid. De poeders zijn gemakkelijk te blenden en op te bouwen. Om de gewenste intensiteit te bereiken, kun je de poeders opbouwen in laagjes.

 Er zijn vier verschillende Face Palettes, allemaal zorgvuldig samengesteld zodat de kleuren perfect bij elkaar en jouw huidtype matchen:

 • Cheek Me Up! Face Palette
  Radiant Skin Face Blush 25 (2,5 g)
  HD Higlighter 153 (2 g)
  Sculpting Powder 507 (2,5 g)
 • Good Mood Face Palette
  Radiant Skin Face Blush 04 (2,5 g)
  HD Higlighter 164 (2 g)
  Sculpting Powder 509 (2,5 g)

 •      Glowow Face Palette
  Radiant Skin Face Blush 6 (2,5 g)
  HD Higlighter 154 (2 g)
  Sculpting Powder 505 (2,5 g)

 •      Hot Stuff Face Palette
  Radiant Skin Face Blush 30 (2,5 g)
  HD Higlighter 151 (2 g)
  Sculpting Powder 514 (2,5 g)

Het Face Palette heeft een handig en klein formaat, waardoor deze makkelijk mee te nemen is in je make-up tas. Een echte essential dus!

Hoe gebruik je dit palette:
Nadat je basis aangebracht is (bijvoorbeeld een SPF primer en tinted moisturizer of foundation), breng je meer definitie aan in je gezicht met de sculpting powder. Hierdoor worden de natuurlijke schaduwen in je gezicht geaccentueerd. Breng de sculpting powder aan net onder je jukbeenderen, op de zijkanten van je voorhoofd en kaaklijn. Voeg wat glow aan je gezicht toe met de highlighter, dit doe je meestal op het hoogste punt van je jukbeenderen, het puntje van je neus en eventueel onder je wenkbrauwen. Voeg wat natuurlijke blos toe met de blush: deze breng je aan op je wangen. Maak je make-up look als je helemaal klaar bent af met een fixing spray & you’re good to go!