Zomerse make-up look met Dream It.

Ga voor een zomerse make-up look met de dream it. collectie

Maak kennis met de dream it. collectie: onze nieuwste voorjaarscollectie met frisse en zachte kleuren! Creëer een glowy, zomerse make-up look met de nieuwe oogschaduws, blushes, pigmenten en sparkling dust uit deze collectie.

De dream it. collectie bestaat uit de volgende producten:

  • 3 Freedom System AMC Shine Eye Shadows
  • 3 Freedom System Eye Shadows Matte
  • 6 AMC Pure Pigment Eye Shadows
  • 4 Freedom System Radiant Skin Face Blushes
  • Sparkling Dust FEB
  • dream it. Freedom System Flexi Palette

Freedom System Eye Shadows
De oogschaduws bevatten een hoge pigmentatie en voelen fluweelzacht aan op je ogen. De nieuwe oogschaduw uit de dream it. collectie bestaat uit 3 matte en 3 shiny kleuren, allemaal perfecte oogschaduws voor de lente en zomer. Door ons Freedom System vervang je gemakkelijk je oude kleuren oogschaduw voor nieuwe en update je je make-up look voor dit seizoen!

AMC Pure Pigment Eyeshadow
Onze kleurpoeders bestaan voor bijna 90% uit puur pigment. Je kunt er alle kanten mee op: van een subtiele oogschaduw tot een intense ooglook. De dream it. collectie bestaat uit 6 mooie roze/paars tinten. Tip: Als je Duraline aan de pigmenten toevoegt kun je deze extra intens maken of als eyeliner gebruiken!

Freedom System Radiant Skin Face Blush
Met de Radiant Skin Face Blush creëer je een stralende make-up look! De blush is hoog gepigmenteerd en voelt fijn aan op de huid omdat er vitamine E in zit. De blush is goed op te bouwen in verschillende lagen waardoor je de gewenste intensiteit makkelijk kan bereiken. Vervang producten in je Freedom System palette voor 1 van de nieuwe kleuren blush!

Sparkling Dust FEB
Ga voor de ultieme zomerse make-up look en geef jezelf een glow met de Sparkling Dust FEB. Deze highlighter in poedervorm is hoog gepigmenteerd en kun je voor veel verschillende dingen gebruiken. Naast highlighter kun je deze poeder ook gebruiken als oogschaduw of mengen met je lipgloss of nagellak om deze een shiny finish te geven.

dream it. Freedom System Flexi Palette
Het Freedom System dream it. Flexi Palette is de perfecte basis voor je Freedom System producten! Dit palette bevat geen vaste vakken, waardoor je zelf kan kiezen hoe je het palette in wil delen. Vul jij het palette met alleen oogschaduw of voeg je ook nog een Scculpting Powder of Blush toe? The choice is yours!