NIEUW: INGLOT Make-up Studio

NIEUW: INGLOT MAKE-UP STUDIO

0 ?? 0 Delen

Ben jij op zoek naar een leuk uitje met je vrienden, familie of collega’s? Of organiseer je een vrijgezellenfeest voor één van je vriendinnen? In de nieuwe Make-up Studio van INGLOT kan je terecht met een groep vanaf 6 personen voor een leerzame én gezellige masterclass.

Professionele make-up masterclass

De nieuwe Make-up Studio van INGLOT is speciaal ingericht voor make-up workshops en masterclasses. Willen jullie meer leren over het aanbrengen van een opvallende avondlook, een professionele business look of een gemakkelijke dagelijkse look? Onze make-up artist spreken af waar de focus op gelegd zal worden tijdens de twee uur durende masterclass. Onze professionele make-up artists voorzien je dan van tips en tricks op het gebied van huidverzorging, cosmetica en kleuradvies.

Leerzaam én gezellig!

De masterclass is een leerzame, maar ook gezellige activiteit. Onder het genot van een hapje en drankje creëer je de mooiste looks. Erg leuk om te doen als vriendinnen uitje, personeelsuitje, familie activiteit of als vrijgezellenfeest. Na de masterclass komen jullie prachtig uit de Make-up Studio gelopen.

Vrijgezellenfeest voor vrouwen

Gaat een vriendin van je binnenkort trouwen en ga jij het vrijgezellenuitje organiseren? Een make-up workshop is een ontzettend leuk en origineel vrijgezellenuitje voor vrouwen. Na de masterclass zien jullie er prachtig uit, klaar voor het volgende uitstapje of diner! Daarnaast is de workshop erg gezellig en leren jullie veel. Wil je onze workshop combineren met een andere activiteit ervoor of erna? Bijvoorbeeld een High Wine, High Tea, diner of uitje? Zijn er specifieke wensen? We denken graag met je mee.

Reserveer!

Ben je geïnteresseerd in een make-up masterclass in onze nieuwe Make-up Studio? De Make-up Studio is gevestigd in Veenendaal aan de Brouwersgracht. De studio bevindt zich op loopafstand het centrum en onze winkel. De locatie is gemakkelijk te bereiken met openbaar vervoer en met de auto. De make-up masterclass kost €60,- per persoon, waarbij je dit gehele bedrag terugkrijgt in shoptegoed. Je gaat dus ook met onze prachtige items naar huis!

INGLOT Veenendaal: 0318-769286