Natural Origin - Een nieuwe veganistische lijn voor je nagels!

Gebruik de tijdloze kracht van de natuur met de veganistische Natural Origin collectie. Ontworpen voor een ruimdenkende, moderne vrouw die haar individualiteit waardeert en die zorgvuldig en bewust koopt, omwille van de gezondheid en de natuur.

Maak kennis met het perfecte trio - het antwoord op de behoeften van liefhebbers van kleurrijke cosmetica op basis van ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Probeer de Base, Nail Polish en Top Coat uit het Natural Origin assortiment en geniet van een opmerkelijk glanzende manicure die je nagels in de juiste conditie houdt.

De transparante Natural Origin Base Coat is verrijkt met avocado- en amandelolie en vitamine E. Het bereidt niet alleen de nagels voor op het aanbrengen van de kleurrijke nagellak, maar versterkt deze ook en voorkomt het splijten ervan.

De Natural Origin nagellak bestaat uit 10 nieuwe kleuren. De nagellak collectie bestaat uit trendy kleuren. Kies uit chique versies van de favoriete rode klassiekers, sierlijke maar karaktervolle pasteltinten of frisse tinten.

De transparante Top Coat voegt glans toe, verdiept de kleur van de nagellak en verlengt de duurzaamheid van de manicure. Geniet nog langer van het prachtige effect.