Nieuw: One Move Liquid Eyeliner Chocolate
Blogs

Nieuw: One Move Liquid Eyeliner Chocolate

Ben jij op zoek naar de perfecte eyeliner om een mooie wing mee te maken? Onze bestselling One Move Liquid Eyeliner is perfect voor iedere gelegenheid – voor een normale werkdag, een business meeting of een avondje uit met vrienden. En goed nieuws: de One Move Liquid Eyeliner is vanaf nu ook verkrijgbaar in de kleur Chocolate! 

One Move Liquid Eyeliner 

De One Move Liquid Eyeliner heeft een handige pen vormige verpakking met een precieze en flexibele kwast. Hiermee kan je heel gemakkelijk een strakke eyeliner aanbrengen in de gewenste dikte. De eyeliner is waterproof en heeft een langdurig effect. Door de hydraterende formule droogt de eyeliner niet uit. Nu naast de kleur Black ook verkrijgbaar in de kleur Chocolate!

Eyeliner aanbrengen

Laat je elleboog rusten zodat je een vaste hand hebt waarmee je een soepele handbeweging kan maken. Om de hoek van het buitenste deel van de lijn te bepalen, kun je een recht voorwerp zoals een potlood tegen de neus en rand van je oog plaatsen. Zo krijg je precies de juiste richting voor de wing.

Voor welke kleur ga jij?

Vaak kies je standaard voor een zwarte eyeliner, maar probeer de kleur bruin eens uit! Met een bruine eyeliner creëer je een zachtere look en laat je je ogen stralen. Gebruik de bruine eyeliner in een natuurlijke make-up look of ga juist voor een gedurfde, creatieve look.

Tip!: Gebruik de One Move Liquid Eyeliner in combinatie met onze Eye Make-up Base voor een nog langduriger effect. Daarnaast is de One Move Chocolate erg mooi te combineren met de kleuren uit het Lilla Vanilla Eyeshadow Palette. Dit palette bevat mooie warm bruine en nude oogschaduwkleuren die perfect matchen met de kleur Chocolate!

Gerelateerde artikelen
Sunkissed skin in a bottle

Sunkissed skin in a bottle

Protect your skin!

Protect your skin!

Zomerse make-up look met Dream It.

Zomerse make-up look met Dream It.

NIEUW: Face Palettes

NIEUW: Face Palettes