Nieuw: Brow Essentials Set

Iedereen wilt natuurlijk dé perfecte wenkbrauwen omdat mooie wenkbrauwen jouw gezicht karakter geven en ze je ogen benadrukken. Maar hoe krijg je deze perfecte wenkbrauwen? Onze nieuwste set, de Brow Essentials Makeup Set, zal je hierbij helpen! De set bestaat uit een wenkbrauwgel en kwastje om de perfecte wenkbrauwen mee te creëren! 

Brow Essentials Make-up Set

De Brow Essentials Make-up Set bestaat uit twee bestsellers: de AMC Brow Liner Gel in kleurnummer 16 en de dubbelzijdige, gebruiksvriendelijke Make-up Brush 200. De lichte formule van de AMC Brow Liner Gel, onze wenkbrauwgel in een mooie, koele bruintint die wereldwijd razend populair is, geeft je de mogelijkheid om de kleur van jouw wenkbrauwen te benadrukken en ze optisch voller te maken. Door de precieze, schuine punt van de Make-up Brush 200 kun je gemakkelijk en gelijkmatig het product aanbrengen. De andere kant van de Make-up Brush bevat een spoolie, waardoor je de wenkbrauwen nauwkeurig kunt kammen en vormgeven. 

Goed om te weten: de AMC Brow Liner Gel zorgt voor een langdurig effect en is vrij van parabenen. Daarnaast is het product ook vegan & halal gecertificeerd! 

TIP: Is er voorspelling op een regenachtige dag, of ga je naar het water toe? Meng de AMC Brow Liner Gel dan met een klein beetje Duraline. Dit zorgt ervoor dat de AMC Brow Liner Gel waterproof wordt, en kun je de gehele dag genieten van perfecte wenkbrauwen!