Skincare tips voor de zomermaanden

De zomer is in volle gang en je huid heeft in dit seizoen heel wat te verduren door de zon, temperatuur en bijvoorbeeld airco. Geef je huid daarom wat extra liefde en vergeet je skincare niet. Hierbij onze tips voor je skincare-routine tijdens de zomermaanden!

Toner: De Multi-Action Toner is de ultieme verfrissende en hydraterende stap in je huidverzorgingsroutine. Deze krachtige toner biedt meerdere voordelen in één flesje, waaronder het verwijderen van onzuiverheden, het minimaliseren van poriën en het herstellen van de natuurlijke balans van je huid. Met zijn lichte en verkwikkende formule zorgt de Multi-Action Toner voor een stralende teint en een gezonde gloed. Voeg deze essentiële stap toe aan je dagelijkse huidverzorging voor een frisse en vernieuwde uitstraling.

Face Oil: Ontdek ultieme luxe en verzorging met de Face Oil. Deze rijke en voedende oliën zijn doordrenkt met natuurlijke ingrediënten om je huid te hydrateren, te herstellen en te laten stralen. Of je nu op zoek bent naar een stralende gloed, intensieve voeding of een kalmerende sensatie, de verschillende soorten gezichtsolies van INGLOT zijn jouw geheime wapen voor een gezonde en prachtige huid. Voeg een druppel toe aan je skincare-routine en geniet van de ultieme verwennerij voor je huid met deze luxueuze gezichtsolies.

SPF: Onmisbaar het hele jaar door, maar zeker tijdens de zomermaanden, is natuurlijk SPF! SPF beschermt tegen rimpels en verbranding. Wist je dat je lippen ook erg gevoelig zijn voor schadelijke UVA- en UVB-straling? Het is dan ook belangrijk om deze niet te vergeten! De Rich Care Lipstick 03 is een fijne lippenbalsem met SPF30.