Back to work - ontdek alle musthaves

Het einde van de vakantieperiode is in zicht, het is tijd om weer aan de slag te gaan. Speciaal voor jou hebben wij alle musthaves verzameld die onmisbaar zijn als je weer naar school of werk gaat!

Primer
Geef je huid een zijdezachte basis en verminder de zichtbaarheid van poriën, fijne lijntjes en imperfecties met de Pore Free Skin Make-up Primer! De primer verlengt de duur van je make-up en is hierdoor perfect voor een lange dag op het werk of school.

Contour Palette
Onmisbaar in je make-up routine: blush, sculpting powder & highlighter. Met het Contour Palette heb je al je favorieten in handig één palette. De fluweelzachte formule smelt samen met je huid en laat je stralen! Het Contour Palette heeft een klein en handig formaat waardoor deze makkelijk mee te nemen is in je make-uptas naar werk.

Wenkbrauwpotlood
Het So Fine wenkbrauwpotlood bestaat uit een precies potloodje aan de ene kant en een spoolie aan de andere kant. De formule zorgt ervoor dat je het product heel gemakkelijk aan kan brengen en hecht zowel aan de wenkbrauwharen als de huid. Het So Fine wenkbrauwpotlood is long lasting en veegt niet uit.

Lipstick
De Kiss Catcher Lipsticks collectie met een creamy formule en een subtiel glanzende finish is een absolute musthave voor iedere liefhebber van mooie en verzorgde lippen. Dankzij de verzorgende ingrediënten zoals sheaboter, jojoba-olie, macadamia-olie en vitamine E blijven je lippen de hele dag gehydrateerd.

Mascara
Maak je make-up look af met de All Eye Want Mascara en je bent verzekerd van lange, volumineuze wimpers! Deze intens zwarte mascara is zoals de naam al zegt alles wat je ogen nodig hebben. Door het fijne siliconen borsteltje worden je wimperharen gesepareerd en verlengd.

Met de bovengenoemde musthaves ga jij goed voorbereid terug naar werk of school en is je make-up on point!